INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

VIDEO Niță i-a surprins deja pe suporterii cehi: "I-am spus să facă la fel ca la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 19:40

Nicolae Stanciu și Florin Niță au debutat pentru Sparta Praga în victoria de pe teren propriu cu Slovan Liberec, scor 2-0.

Ambii au jucat foarte bine, iar Stanciu a bifat primul gol în minutul 5, reușind golul etapei în Cehia.

Niță i-a surprins pe suporterii cehi cu bucuria sa de după gol. Portarul a traversat în alergare terenul pentru a celebra alături de colegii săi. După meci a acordat un interviu pe canalul oficial de Youtube al clubului, iar reporterul a fost chiar Stanciu.

"Pentru mine nu a fost o surpriză, chiar i-am spus înaintea meciului că, dacă marchez, să facă la fel cum făcea la Steaua. Parcurgea tot terenul ca să se bucure cu noi", a spus Nicolae Stanciu.

"Nicu este un tip imprevizibil şi m-am bucurat foarte mult pentru reuşita lui. Am decis să alerg către el să-l felicit personal. Ăsta este un mod de a mă bucura, să fug la coechipierii mei, să mă îmbrăţişez cu ei după fiecare gol" a fost reacția lui Niță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
102031457272119
Radu Fifea  •  22 Februarie 2018, 08:01

E absolut normal sa se scrie numai despre Steaua, jucatori sau fosti jucatori ai acestei echipe. Mai mult de jumatate din suporterii Romaniei sunt ros'albastrii si doresc sa citeasca despre ceea ce se intampla la echipa sau despre jucatorii ei.

linutz90
linutz90  •  22 Februarie 2018, 02:45

Pai ma *** daca nu gandesti si tu macar putin. Vatajelul de unde a venit ?de la Craiova. Cati suporteri are Craiova ? 100 000 ? Daca cei de la GPS ar fi vorbit de el, nu intra nimeni. Nicusor a fost la Steaua=FCSB , cati suporteri are Steaua ? 4-5 milioane (bine vreo 50000 ultrasi si 3950000 sau 4950000 cetateni,eu sunt unul dintre ei.) Acum iti voi pune o intrebare. Tu ce ai prefera sa faci articole de Vatajelul sau de Stanciu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  21 Februarie 2018, 21:35

*** and era Vatajel;u acolo nu auzeam nimic de echipa asta. De cand a venit *** Nicusor (vorbeste in interviul asta de parca e inapoiat), dati in fiecare zi cate ceva. Vai de voi de pacalici...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează