FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Dialog savuros între Marius Şumudică şi Ionuţ Chirilă în direct la TV: "Hai, recunoaşte asta!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 13:09

Marius Şumudică a avut mai multe contre verbale cu Ionuţ Chirilă în direct la TV, după ce l-a înlocuit pe acesta la cîrma Concordiei Chiajna. Azi, cei doi s-au împăcat, însă totul a venit abia după ce "Şumi" a fost demis de pe banca ilfovenilor.

Cei doi au purtat azi un dialog savuros în direct, la televiziunea sportro, în care Marius Şumudică a recunoscut că s-a ajutat de jucătorii aduşi de Ionuţ Chirilă:

Marius Şumudică: - Preşedintele l-a chemat pe secund şi i-a zis că sîntem demişi. Nu ştiu motivul. Sîntem la 3 puncte de Gaz Metan, locul 11, avem doar 2 înfrîngeri în 17 etape. Jucăm foarte frumos. Sincer îmi pare rău că nu mi-am dat demisia după Dinamo. În cîteva ore semnăm rezilierea. Nu vreau să spun ce s-a întîmplat încă, vă poate spune Ionuţ Chirilă că poate a păţit acelaşi lucru.

Ionuţ Chirilă: - Dacă această echipă retrogradează Mircea Minea este cel responsabil. Eu am adus echipa în Liga 1, de unul singur, am adus 1 milion de euro. De ce mă dai afară pe mine cînd am trerminat turul pe locul 9?

M.Ş: - Eu îi doresc multă baftă lui Ionuţ oriunde va antrena. Îl respect şi îl voi saluta mereu. Eu sînt alt gen de antrenor, el e un formator de jucători, eu sînt altfel. Regret acum cuvintele mai dure pe care ni le-am aruncat atunci. A fost, a trecut, acum ne vom înţelegere?

I.C: - Marius, pot să te întreb şi eu ceva? Crezi că ai renunţat prea uşor la jucători ca Purece, Bucurică sau Roşu?

M.Ş: - La mine joacă Bucurică. Cred că are multe minute. E om de bază.

I.C: - Eu vreau să-ţi spun că au fost aduşi nişte jucători foarte buni în vară, precum Boldrin. Recunoşti că te-au ajutat?

M.Ş: - Nu contest că m-au ajutat anumiţi jucători. Dacă îi folosesc, recunosc că mi-au fost de ajutor. Nu trebuie să îţi spun ţie public asta, se poate observa în teren.

I.C: - Dacă recunoşti asta înseamnă că esti un om de onoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  06 Aprilie 2015, 22:10

Ce lămuriri vrea să primească domnul Ilie Năstase de la Simona Halep?C-a ales turneul de la Stuttgart în detrimentul meciului cu Canada de FedCup?

georgex11
georgex11  •  06 Aprilie 2015, 20:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kronstadt
kronstadt  •  06 Aprilie 2015, 17:39

Doua *** vorbesc despre onoare si respect. Si ca sa ma fac si mai inteles....doua *** care arata exact ca noul vostru site !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează