INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO "Panti" de Premier! » Pantilimon a fost titular cu Newcastle şi s-a descurcat onorabil, scor 2-0

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 octombrie 2013 08:52

Costel Pantilimon a apărat aseară fără greşeală poarta lui Man. City în deplasarea din Cupa Ligii, cu Newcastle (2-0 după prelungiri).

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Costel Pantilimon a apărat aseară fără greşeală poarta lui Man. City în deplasarea din Cupa Ligii, cu Newcastle (2-0 după prelungiri).

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

În prima repriză, cînd a fost mai solicitat, a avut două intervenţii foarte bune. Iar în general a fost suveran în careul său şi a dat încredere colegilor din defensivă. Următoarea paradă a venit în prelungiri (91): Cisse, rămas singur, n-a reuşit să-l bată din apropiere!

Astfel, Panti a trecut cu brio testul l-a care l-a suspus managerul Pellegrini şi aşteaptă acum să fie titularizat în premieră în Premier League, sîmbătă, cu Norwich.

Chiricheş, calificat la penalty-uri
Tot în Cupa Ligii Angliei, Vlad Chiricheş a intrat în minutul 67 la Tottenham, 2-2 după prelungiri, 8-7 la penalty-uri, cu Hull City. Românul s-a remarcat printr-o intervenţie bună în defensivă, dar a urcat şi în atac, unde a avut un şut blocat. La loviturile de departajare n-a fost însă implicat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Octombrie 2013, 09:51

Bravo Panti ...Chichirichi se pregateste pentru camile ...are maseratti ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează