INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUNDERLAND

VIDEO PantilimOFF » Vito Mannone a fost providenţial cu Manchester United, iar Costel Pantilimon are şanse mici să mai fie titular

Articol de - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 22:25

Portarul italian le-a securizat ”pisicilor negre” remiza, cu cîteva intervenţii remarcabile pe final, cînd United a forţat victoria


Costel Pantilimon trăgea speranţe că va apăra poarta lui Sunderland, ieri, contra lui Man. United (1-1). În van. Deşi nu făcuse o figură prea bună în debutul campionatului, la 2-2 cu West Bromwich, managerul Gus Poyet l-a preferat tot pe titularul Vito Mannone. Iar de data aceasta, italianul a fost imperial.

Click aici pentru VIDEO!

Fără greşeală la golul "diavolilor", Mannone a amintit de evoluţiile excelente ale sezonului trecut mai ales în finalul partidei. O dată a ieşit inspirat, în afara careului, şi a respins providenţial din faţa lui Ashley Young (78), apoi a reparat eroarea fundaşului Vergini, care se putea tranforma într-un autogol ce ar fi dus scorul la 1-2 (87).

Practic, goalkeeperul italian i-a salvat lui Sunderland un punct. Şi dacă nu se accidentează într-una din etapele viitoare, Pantilimon pare condamnat să aştepte mult şi bine o şansă. La fel ca la Man. City.


2 parade şi 0 greşeli a avut Mannone în meciul de ieri cu United


"Am dat cu piciorul multora dintre loviturile libere de care am beneficiat"
Louis van Gaal, manager Man. United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  25 August 2014, 13:01

Mie nu mi s-a parut ceva special la Mannone.... a fost acolo unde trebuie, nu a gafat, atat. Oricum, Pantilimon a ales foarte prost clubul asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează