INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHAMPIONSHIP

VIDEO Pantilimon, gafă la debut! ”Start de coșmar, o zi de uitat”, tună jurnaliștii englezi » Cum a reacționat managerul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2018 09:21

Fulham - Nottingham Forest 2-0. Costel Pantilimon, portarul lui Nottingham a scăpat mingea în plasă la un șut pe colțul scurt. "La sfârșitul campionatului, voi veni la conferință și voi spune ce sezon bun a avut Pantilimon", l-a protejat antrenorul Aitor Karanka.

După o jumătate de an cu numai șapte meciuri în toate competițiile la Deportivo, Pantilimon s-a întors în Anglia, acceptând oferta lui Nottingham Forest, pentru că managerul "pădurarilor", Aitor Karanka, i-a promis că va juca în Championship. Și, sâmbătă, la doar trei zile după ce s-a semnat împrumutul de la Watford, portarul a fost titular. Nu a fost debutul așteptat. Nici pentru el, nici pentru echipă, nici pentru fani, nici pentru jurnaliști. 

Dacă în prima repriză a avut o paradă care i-a făcut să spere pe suporterii lui Forest, respingând de lângă bară mingea lui Norwood, el a greșit la golul de 1-0. O mare eroare. Lucas Piazon, brazilianul împrumutat de Chelsea la Fulham, a tras tare la semiînălțime, dar pe colțul scurt, unde era Pantilimon. A încercat să boxeze, însă balonul i-a șters pumnii și s-a oprit în plasă.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"O gafă uriașă la debut. Start de coșmar, o zi de uitat pe Craven Cottage. Goalkeeperul nu și-a putut ascunde supărarea", a comentat Sunday Mirror. Managerul Karanka a fost singurul care l-a apărat: "Pantilimon a venit să ne ajute. La sfârșitul campionatului, voi veni la conferință și voi spune ce sezon bun a avut portarul nostru. Sunt sigur de asta. Are nevoie de încredere și i-o voi da". 

"Când a venit aici, Pantilimon știa că voi crede în el sută la sută. Ar fi ușor pentru mine să spun că el e vinovat, dar nicio șansă"
Aitor Karanka, manager Nottingham Forest

4a fost nota primită de Pantilimon în Sunday Mirror pentru meciul cu Fulham; Nottingham Post i-a dat 5

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Februarie 2018, 10:48

...daca Panti are nevoie de incurajari ...dar...Andrei VlaD...

turcescu
turcescu  •  04 Februarie 2018, 10:28

Unde-i gafa? A fost un sut greu si din apropiere. Inca a aparat bine, s-a remarcat la mai multe suturi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează