INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ANGLIEI

VIDEO Paradă pentru Premier » Fără probleme cu Leeds (4-0), Pantilimon speră la titularizare şi în campionat

La City de aproape 14 luni, Pantilimon încă așteaptă prima titularizare în Premier League // Foto: AFP/Mediafax
La City de aproape 14 luni, Pantilimon încă așteaptă prima titularizare în Premier League // Foto: AFP/Mediafax

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 februarie 2013 21:46

Ex-timişoreanul a fost solicitat o singură dată mai serios, la o lovitură liberă, şi n-a comis greşeli copilăreşti, precum Hart în campionat.

Pantilimon a punctat ieri în duelul cu Hart pentru titularizarea între buturile lui Man. City. După ce managerul Roberto Mancini i-a reproşat lui Hart două dintre cele trei goluri primite în campionat, la 1-3 cu Southampton, "Panti" a avut grijă să n-o comită şi el în "optimile" Cupei, contra lui Leeds (4-0).

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Şi a reuşit! Ajutat şi de apatia atacanţilor adverşi, românul a menţinut zeroul în dreptul echipei sale. Mai serios el a fost pus la treabă o singură dată, în prelungirile primei părţi. McCormack a bătut o lovitură liberă din marginea careului, iar ex-timişoreanul s-a întins şi a respins cu un plonjon de efect. Acum, mingea e în terenul lui Mancini. Pantilimon sau Hart?

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Februarie 2013, 05:08

Panti nu trebuie sa plece de la Manchester City...trebuie sa se pregateasca si sa astepte ocazia ...iar cand ocazia va venii ...nu trebuie s o rateze ...

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  18 Februarie 2013, 03:01
Postat de xstream pe 18 Februarie 2013, 01:46

eu cred ca ar trebui sa si caute alt club la care sa fie titular

Ar fi un avantaj pentru el, in acest moment,,, dar in acelasi timp, sa ai rabdare si sa muncesti ca sa-i iei fata unui portar atat de bine cotat, ca Hart, e o exploatare si mai mare! E ca si cum e sa-i iei locul celui in umbra caruia cresti si cu care te lupti amical sa-i traiesti gloriile, si visele! Cand traiesti in umbra unui om atat de respectat si valoros, recompensa e si mai mare,,, iar Panti, dupa parerea mea, are potenta uriasa, ar trebui chemat la Nationala ca portarul nr1, pentru a i se da increderea pe care nu o are la MC,,, si de care are nevoie, din ce in ce mai mult,,,)

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  18 Februarie 2013, 02:55

Cel mai mare portar de la Bogdan Stelea pana azi, Panti, cu caracterul sau modest si cu foarte multa munca si ambitie va ajunge in curand titularul incontestabil al Nationalei Romaniei! Are toate atuurile de partea sa, si-un potential imens,,, eu chiar cred, desi ma aventurez un pic din simpatie, ca-l va depasi pe Stelea, Lobont, Lung si uriasul Duckadam! E un om deosebit, un tanar muncitor, pasionat, modest, capabil si nu in ultimul rand, rabdator si optimist,,, un mare caracter! Succes mult Fane!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează