INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMIS

VIDEO Pe făraș! Presa din Arabia Saudită anunță că Boloni a fost demis de la Al Ittihad! Suporterii au aruncat cu sticle după el!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 10:03

La doar 5 luni de la numirea în funcție, aventura lui Ladislau Boloni la Al Ittihad pare că s-a încheiat. Presa din Arabia Saudită anunță că românul a fost deja dat afară.

Site-ul oficial al clubului nu a confirmat încă informația, însă pe rețelele de socializare mai multe ziare din Arabia Saudită, dar și un cont neoficial de Twitter al clubului susțin informația.

De asemenea pe acel cont neoficial de Twitter, editat în limba engleză, este anunțat faptul Jesualdo Ferreira este favorit să-i ia locul lui Boloni.

Ultimul rezultat i-a fost fata lui Ladislau Boloni. Al Ittihad a pierdut partida cu Al Ahli, scor 0-3. La finalul meciului suporterii i-au cerut să plece și chiar aruncau cu sticle de plastic după el. Fostul selecționer a avut însă rezultate mult mai bune decît ale lui Pițurcă la Ittihad. A strîns 7 succese, un egal și a pierdut de doar două ori.

În prezent Al Ittihad ocupă locul 4 în Arabia Saudită, cu 13 puncte, cu 5 sub Al Hilal și 4 sub AL Ahli, care e pe 2.

boloni

jesualdo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
wwerko80
wwerko80  •  23 Noiembrie 2015, 19:08

Unde e lingau ala de la gsp care nu il vroia pe olaroiu si spunea ca Boloni e prea bun pt arabi? Scarba

114886405521832
Paun Danut  •  23 Noiembrie 2015, 11:18
Postat de ottobraun pe 23 Noiembrie 2015, 10:23

de ce nu scrieti cum au aruncat cu *** camila in regheblat?

nu ati inteles inca ca acilisha la *** despre morti si despre fcsb( si tot ce tine de ea ) numai de bine? va rog frumos.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandpv964
mandpv964  •  23 Noiembrie 2015, 10:50

Pai nu zicea chiar el ca sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit? Ca antrenor o fi cum o fi dar are niste fumuri unguresti de ti se face greata.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează