INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO ”Pisica” are nouă vieţi! » Lobonţ are nasul rupt, dar nu vrea să piardă poarta Romei pe final de sezon

Deși cu nasul rupt, Lobonț a avut o paradă excelentă la șutul lui Jovetici, respingînd mingea în bară
Deși cu nasul rupt, Lobonț a avut o paradă excelentă la șutul lui Jovetici, respingînd mingea în bară

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 06 mai 2013 19:55

Schimbat la pauză, sîmbătă, contra Fiorentinei (1-0), ”Lobby” şi-a liniştit ieri tifosii: ”Mă simt mai bine”. A fost convocat şi ar putea fi din nou titular diseară, cu Chievo (21:45, Digi 3, Dolce 1).

După ce a răbdat pînă în etapa a 34-a ca să debuteze în acest campionat, Lobonţ nu vrea să cedeze locul din poarta Romei! Nu contează că s-a accidentat sîmbătă, chiar în ajunul Învierii, fiind înlocuit la pauză cu Fiorentina (1-0). " Pisica" are 9 vieţi şi ar putea apăra azi, contra lui Chievo, şi cu nasul rupt!

VIDEO: vezi AICI accidentarea lui Lobonţ!

Lovit cu cotul în faţă de argentinianul Rodriguez, în minutul 30, Lobonţ a sîngerat abundent şi i-a lăsat locul în repriza a doua lui Goicoechea. Suferise o fractură de sept nazal şi medicii se temeau că s-a terminat sezonul pentru el. Dar surpriză plăcută ieri!

"Lobby" a anunţat că se simte mai bine şi antrenorul Andreazzoli l-a luat în lot pentru penultima etapă. Profitînd de leziunea musculară a lui Stekelenburg, Bogdan abia revenise, după 8 luni, între buturile "giallorossilor" cu Siena, în care a apărat foarte bine.

Căpitanul Chivu, învins la meciul 200
Ajuns duminică la meciul 200 în Serie A, Chivu a fost integralist în defensiva interistă în eşecul de la Napoli (1-3) şi a greşit la primul dintre cele trei goluri ale lui Cavani. "Căpitanul a resimţit disconfortul celui care evoluează cu intermitenţe.

La golul de 1-0 l-a pierdut pe Cavani şi s-a găsit în dificultate de mai multe ori, chiar şi în rolul de playmaker defensiv", a scris Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 5.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează