INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȚSKA MOSCOVA - ZENIT 0-1

VIDEO Primul meci, primul trofeu » Mircea Lucescu a câștigat Supercupa Rusiei, 1-0 cu ȚSKA Moscova

Mircea Lucescu, o nouă provocare la 71 de ani
Mircea Lucescu, o nouă provocare la 71 de ani

Articol de - Publicat duminica, 24 iulie 2016 00:00

Mircea Lucescu a început cum nu se putea mai bine la Zenit, cu victorie la debutul oficial. Învingând-o pe campioană chiar la Moscova, pe stadionul "Lokomotiv".

De-abia a luat-o Mircea Lucescu pe Zenit. Nu-l mai are pe Hulk, vândut în China cu 55 de milioane, Witsel vrea să plece la Everton (cluburile s-ar fi înțeles pentru 30 de milioane), dispărând și el din echipă. La fel, nu e căpitanul Danny, accidentat.

Vezi AICI VIDEO!

Tocmai l-a transferat pe slovacul Mak, 3,5 milioane, de la PAOK, dar de-abia a semnat, nu e gata încă.

Totuși, Zenit câștigă. A învins-o aseară pe campioana ȚSKA, 1-0 la Moscova! Și Luce a cucerit Supercupa Rusiei la primul său meci oficial după ce l-a înlocuit pe Villas-Boas.

"Joacă frumos, ca Șahtior"

"De un asemenea Zenit avem nevoie. Nu mai e Villas-Boas, dar nici nu-i ducem dorul. E grizonatul Lucescu și formația sa joacă frumos. Iute și atrăgător. Mingea circulă rapid de la un jucător la altul. Unde am mai văzut acest stil? Ah, exact! La Șahtior", a scris jurnalul Soviețki Sport în cronica partidei.

Când trecuseră 22 de minute din prima repriză, albii aveau 67 la sută posesie. Ei dominau, ei atacau, ei își creau ocazii. Și, chiar atunci, tot ei au înscris. Yusupov a șutat tare, la colț, de la 16 metri, Akinfeev a respins în lateral, centrare în careu și Mauricio a împins mingea în plasă din 4 metri. Unicul gol al meciului. Suficient pentru primul succes al lui Lucescu în Rusia.

S-a agitat 90 de minute, exact ca la Șahtior. Iar la final, când toată lumea era fericită, el privea tăcut bucuria din jur. A zâmbit doar când a avut trofeul în brațe. Debut perfect.

32de trofee a cucerit Lucescu cu 5 echipe, cele mai multe victorii fiind la Șahtior: 22

5Supercupe a adunat Zenit St. Petersburg în URSS și Rusia: 1984, 2008, 2011, 2015 și 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ftwraku
ftwraku  •  24 Iulie 2016, 15:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

de obicei,nu sunt de acord cu haterii lui Mircea Lucescu,dar cu critici bune si fine,sunt de acord... Esenta la ceea ce a zis tu este foarte tare... Dar eu pot sa sustin 2 puncte de vedere opuse in acelas timp si sa am si logic... Insa imi place comentariul tau. Oricum,decat presa o sa faca subiecte trase de par,dar nu o sa moara nimeni de grija lui Zenit din Romania ca s-a dus Lucescu acolo...Cu exceptia presei,in special dat fiind faptul ca 90% este vb.de subiecte trase de par ori de cancan:P Sa nu uitam de Al Hilal,Al Kebab sau pe la ce echipa a mai fost Reghecampf... faceau astia o analiza atat de serioasa la fotbalul saudit,incat te bufnea rasul:)))

ftwraku
ftwraku  •  24 Iulie 2016, 15:01

Pe Lucescu daca il mai tine sanatate,joace cel putin un sfert de finala cu Zenit in urmatorii 3 ani,chiar daca Gazprom-ul este la minimul istoric din punct de vedere al lichiditatii si influentei,ramane totusi un gigant,si fara restrictii la straini,vezi portaul si fundasii de la Shatior,AVAND CHIAR MAI PUTIN DE 50% DIN BUGETUL LUI VILLAS BOAS ori Spalleti(un antrenor bun zic eu),va face performante mai mari decat ei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează