INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

VIDEO Răzvan Lucescu s-a calificat în "sferturile" Cupei Greciei » Perioadă extraordinară pentru PAOK

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 19:20

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Greciei, câștigând manșa retur cu Trikala, scor 2-1, după ce în tur se impusese cu 5-1.

PAOK nu a avut probleme cu formația din liga secundă, Trikala, executând-o fără drept de apel, scor 7-2 la general. Partida de astăzi a fost una dominată categoric, raportul final al șuturilor pe spațiul porții, 12-1, fiind unul grăitor.

Cu mai mulți titulari menajați, printre care și fostul stelist Varela, PAOK a decis partida prin "dubla" lui Prijovici. Golul victoriei fiind marcat la ultima fază a jocului.

A fost a 8-a victorie consecutivă obținută de Răzvan Lucescu în toate competițile.

34 de punctea strâns PAOK în primele 16 etape din Grecia, ocupând poziția a 3-a, la un punct în spatele liderului Olympiakos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 Ianuarie 2018, 08:18

Bravo Răzvan , mult succes în continuare. Tu ești printre puținii antrenori ADEVĂRAȚI pe care îi mai are România... alături de Șumudică , Rednic , Dan Petrescu , Boloni și Edi Iordănescu. Pe Marele IL LUCE nu l-am pus aici cel mai mare antrenor român al tuturor timpurilor fiind din altă Galaxie , acolo sus în Top 10 Mondial.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează