INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO Renăscut! » Alex Maxim a fost omul meciului în victoria lui Stuttgart de la Hamburg, scor 1-0

Maxim a fost abia a șasea oară titular în acest sezon de Bundesliga, ajungînd la 570 de minute
Maxim a fost abia a șasea oară titular în acest sezon de Bundesliga, ajungînd la 570 de minute

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 21:52

Titularizat la VfB după 38 de zile, Alex a oferit assistul pentru unicul gol marcat de Klein. Iar antrenorul Stevens l-a lăudat: ”S-a apropiat de aşteptările mele, altfel nu-l foloseam”.

Maxim a ieşit mai devreme din postul Crăciunului. Criticile presei germane şi naveta între banca de rezerve şi tribună rezervată de noul antrenor al lui Stuttgart l-au ambiţionat pe Alex, care marţi a renăscut.

VIDEO: Vezi AICI golul!

Titularizat în premieră de Huub Stevens, mijlocaşul român a fost MVP la Hamburg (1-0). Altruist, Maxim l-a servit perfect şi inteligent pe un contraatac pe Klein, la unicul gol al partidei.

"Alex s-a apropiat de aşteptările mele, altfel nici nu-l foloseam. I-am spus la început că n-am fost satisfăcut de cum se pregătea şi cred că a înţeles", a spus Stevens.

Foarte activ, Maxim a bătut bine cornerele, oferind două centrări bune lui Klein şi Niedermeier, şi a avut un şut blocat. A fost schimbat în minutul 71 cu Werner, după ce Stuttgart rămăsese în "zece" (eliminat Niedermaier).

2 (foarte bine) e nota acordată de tabloidul Bild pentru evoluţia lui Maxim de marţi. Cea mai mare a meciului

21 de pase decisive (5 în acest sezon) şi 9 goluri are Maxim în 61 de partide la Stuttgart în toate competiţiile

"Sînt satisfăcut şi nu prea de Alex. Ştiu că poate juca mai bine. Trebuie să fie mai inteligent tactic în anumite situaţii" (Huub Stevens, antrenor Stuttgart)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează