INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA - FIORENTINA 1-0

VIDEO Restanțier » Tătărușanu a gafat de două ori pe ”Marassi”, riscând un autogol și ieșind hazardat la marginea careului

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 00:00

Fiorentina a picat restanța cu Genoa (0-1), într-un meci întrerupt pe 11 septembrie din cauza ploii torențiale, în minutul 27'34".

Iar Tătărușanu a fost printre cei mai slabi jucători ai lui Paulo Sousa. Deși n-a mai fost vinovat la gol, ca-n duelul cu Sassuolo de luni, portarul român și-a pierdut capul în debutul întâlnirii. A greșit grav în două rânduri, prefațând singurul gol, realizat de Lazovici (37). Dar aproape toată echipa a fost de nerecunoscut pe "Marassi", unde Ianis Hagi a figurat rezervă.

Click aici pentru VIDEO!

"Trepidații la degajări"

"Două ieșiri dezastruoase", l-a criticat Gazzetta dello Sport, notându-l cu 4,5 (numai Milici a primit mai puțin, 4). "Start șocant! A ratat de puțin un autogol și a ieșit foarte rău la Simeone", l-a acuzat Tuttosport. La fel, Corriere dello Sport: "O ieșire nebunească, apoi a produs trepidații la degajări".

L-a salvat căpitanul!

Încercarea de stop în preajma liniei porții era să-l coste scump pe Tătă, apoi Gonzalo Rodriguez l-a salvat, respingând mingea șutată de Rigoni, după ce se aventurase la 16 metri să-l blocheze pe Simeone. Ciprian nu a avut ce face la centrarea decisivă a lui Ninkovici pe bara a doua, fiind executat din 6 metri. Dar s-a revanșat puțin pe final, cu parada la colțul scurt în fața lui Ntcham.

5 meciurila rând ale Fiorentinei, în Serie A și în EL, s-au terminat cu cel puțin un gol primit de Tătărușanu. În total, a încasat 8 în ultimele 450 de minute

"Tătărușanu a atins practic trei baloane în tot meciul și pe două dintre ele le-a greșit incredibil"
Fiorentinanews, agenție italiană

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close