INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO Restart Maxim! » ”Tricolorul” lui Stuttgart a marcat după patru luni şi jumătate în Stuttgart - Braunschweig 2-2

Un gol izbăvitor. Maxim (în alb) reia din apropiere pentru 1-1 // Foto: Guliver/GettyImages
Un gol izbăvitor. Maxim (în alb) reia din apropiere pentru 1-1 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 09 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 martie 2014 23:07

Reuşita românului, de 1-1, a dat semnalul revenirii şvabilor. Dar pentru o primă victorie după 8 eşecuri consecutive n-a fost de ajuns.

Sentimente amestecate, ieri, pentru Alexandru Maxim, la finalul meciului cu Braunschweig. El cu un gol şi o pasă decisivă în cont, VfB Stuttgart din nou fără victorie: numai 2-2, după 8 eşecuri consecutive!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Tricolorul" era sub o presiune fantastică la ora meciului. Duminica trecută, la Frankfurt, irosise ocazia lui 2-0 şi VfB sfîrşise învinsă cu 2-1, fiind declarat apoi cel mai slab jucător al etapei! Dar întîlnirea cu Messi, de la mijlocul săptămînii, i-a redat încrederea de sine şi pe teren a intrat montat să-şi spele toate păcatele. Iar după o jumătate de oră a venit şi răsplata: reluare în plasă, din careul mic, la serviciul lui Harnik (32).

Un gol important din punct de vedere psihologic. Un adevărat restart şi pentru Maxim, care nu mai marcase din 20 octombrie, şi pentru şvabi, conduşi pînă atunci pe tabelă. Efectul s-a simţit repede.

Cinci minute mai tîrziu, Maxim şi Harnik au schimbat rolurile şi s-a făcut 2-1. Un avantaj fragil însă, pe care Stuttgart nu l-a putut păstra. Iar după ieşirea "tricolorului" (73), ultima clasată a egalat: 2-2. Şi aşa s-a terminat.

5 goluri, 11 assisturi a reuşit Maxim în acest sezon de Bundesliga

CIFRELE LUI MAXIM
Minute jucate: 73
Goluri: 1
Assisturi: 1
Mingi jucate: 51
Pase reuşite: 73%
Distanţa alergată: 9,18 km

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bobinatul
bobinatul  •  09 Martie 2014, 12:12
Postat de zidane92 pe 09 Martie 2014, 10:09

Sunt curios daca mai exista vreun jucator in bundesliga cu 11 asisst-uri in numarul de minute jucat de maxim care a fost si mult rezerva sau in mai putine,eu cred ca nu asa ca e cel mai bun pasator din bundesliga!

Corect, Maxim e un super jucator.

zidane92
zidane92  •  09 Martie 2014, 10:09

Sunt curios daca mai exista vreun jucator in bundesliga cu 11 asisst-uri in numarul de minute jucat de maxim care a fost si mult rezerva sau in mai putine,eu cred ca nu asa ca e cel mai bun pasator din bundesliga!

strazi1
strazi1  •  09 Martie 2014, 10:09

Maxim e mijlocas, el e cu pasele, nu cu golurile, nu conteaza cat trece de la ultimul gol, treaba lui sa dea cat mai multe asisturi, si o face foarte bine, golurile sunt pentru ziaristi care il mancati de floci..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close