INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO S-a terminat seria lui Răzvan » Xanthi a jucat curajos, dar a pierdut cu Olympiakos, 0-2

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 00:00

Lucescu a pierdut prima oară după 11 etape. Dar echipa sa a jucat curajos cu Oly.

Poate că așa este cum spun jurnaliștii greci. Poate că Răzvan Lucescu și Xanthi au ajuns pe locul 2 și din cauza unei concurențe mai modeste sezonul acesta (Panathinaikos, AEK, PAOK). Dar aseară, în duelul cu liderul Olympiakos, echipa lui Răzvan chiar a arătat că nu este întâmplător acolo unde e.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Ex-petrolistul Hamza a ratat o mare ocazie în prima repriză, "cap" peste, înainte ca golgeterul lui Oly, Ideye, să deschidă scorul (38). La reluare, Xanthi i-a pus pe campioni sub o presiune fantastică. Întreruptă, în minutul 58, de-o încăierare colectivă.

Lisgaras, fundașul lui Lucescu, l-a atacat pe Seba cu crampoanele pe genunchi, iar oaspeții au luat foc. Seba a replicat, lovind și el, astfel că arbitrul i-a eliminat pe amândoi. În final, a înscris tot Oly: "directă" Milivojevici, 0-2 (89).

12puncte e acum distanța dintre liderul Olympiakos și Xanthi (locul 2)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  09 Ianuarie 2017, 09:51

,,a jucat curajos,, pai daca nu stie sa atace normal ca si-a luat-o. va ajunge antrenor la calendele grecesti. oricum sper ca la nationala nu mai are ce cauta, nici el, nici tati !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close