INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO S-a trezit Nico! » Daniel Niculae a pornit revenirea lui Kuban contra campioanei Zenit (2-2)

Daniel Niculae, 30 de ani, a venit în iulie de la Monaco, liber de contract. A semnat pînă în 2014 cu Kuban, unde cîștigă 1,2 milioane de euro pe sezon
Daniel Niculae, 30 de ani, a venit în iulie de la Monaco, liber de contract. A semnat pînă în 2014 cu Kuban, unde cîștigă 1,2 milioane de euro pe sezon

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2013 20:48

Folosit după opt luni ca titular, atacantul român a egalat cu un şut la colţ de la 23 de metri şi se bate pentru Europa League cu Dan Petrescu, fostul său antrenor la Krasnodar.

A revenit soarele pe strada lui Daniel Niculae! Atacantul român a reuşit ieri să înscrie după opt luni în Rusia. Al doilea gol din acest campionat a venit în meciul contra campioanei Zenit, care a remizat cu Kuban (2-2) pe teren propriu, fosta echipă a lui Dan Petrescu fiind la două puncte de Europa League.

Click aici pentru VIDEO!

Nico a egalat în minutul 23, după ce oaspeţii deschiseseră scorul. A recuperat o minge şi a şutat sec din 23 de metri la colţ, surprinzîndu-l pe portarul Malafeev! Iar Popov a întors rezultatul, 2-1 la pauză. Putea fi însă 3-1 dacă Daniel reuşea să puncteze iar cînd a scăpat singur cu Malafeev în minutul 38.

Folosit 120 de minute în "sferturile" Cupei, tot cu Zenit (0-0 şi 3-4 după penaltyuri!), Niculae a fost înlocuit ieri după o oră. Puţin înainte ca la gazde să intre în teren (67) şi celălalt român, Gigel Bucur.

Daniel ameninţase recent că vrea să plece în vară de la Kuban, adunînd doar 90 de minute din cinci meciuri. Ultima oară cînd jucase titular în campionat, contra Alaniei, a fost tocmai pe 20 august 2012!

244 de zile au trecut de la primul gol reuşit de Daniel Niculae în campionatul Rusiei pentru Kuban, în victoria (6-2) cu Volga din 27 august

532 de minute era seria fără gol primit a lui Zenit în campionat, întreruptă de reuşita atacantului român

"La vară, drumurile noastre se vor despărţi. Am făcut o alegere greşită semnînd cu această echipă şi acum trag ponoasele" (Daniel Niculae, atacant Kuban, pe 12 aprilie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
danyun
danyun  •  29 Aprilie 2013, 14:45

Bravo!Frumos golul!

z3tis
z3tis  •  29 Aprilie 2013, 09:44

Nu Nico s-a trezit ci antrenorul lui si l-a bagat un pic... PS: Mi'as picioarele in reclamele voastre. De parca nu aveti suficient trafic, trebuie sa il scadeti un pic si cu 100 de pop-up-uri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează