INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Scandal după Fenerbahce - Kayserispor! Șumudică este atacat de antrenorul rival: ”Să-și vadă de echipa lui!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2017 11:03

Fenerbahce și Kayserispor au terminat la egalitate, 3-3, după ce echipa lui Marius Șumudică a egalat în minutul 90+5.

Antrenorul Fenerului, Aykut Kocaman, l-a pus la punct pe Șumudică, ce afirmase că echipa lui n-ar fi reușit probabil egalarea dacă gazdele nu renunțau la Mathieu Valbuena pe final .

Euforic după ce Kayseri a revenit luni seară de la 1-3, în duelul cu Fenerbahce de la Instanbul (3-3), Marius Șumudică a făcut unele afirmații ce l-au deranjat vizibil pe omologul său, Aykut Kocaman. "Fotbalul înseamnă și risc uneori. Iar noi am riscat și am obținut un punct. Dar probabil că Fener ar fi câștigat dacă Valbuena nu era înlocuit pe final", a comentat tehnicianul român la conferința de presă.
Motorul și mintea limpede 

Simțindu-se atacat, colegul Aykut Kocaman nu i-a rămas dator: "Fiecare antrenor ar face bine să vorbească numai despre echipa lui. Deznodământul acestei partide n-are nicio legătură cu Valbuena. Mai degrabă am greșit că nu l-am schimbat mai devreme".

Mijlocașul francez de 33 de ani fusese motorul și mintea limpede a Fenerului până la retragerea sa de pe teren, în minutul 82. Omul care le dăduse cele mai mari bătăi de cap oamenilor lui Șumi.

 Fener - Kayseri 3-3
Au marcat:
Tufan '45, Neustader '50, Souza '63/ Bulut '40, Neto (autogol) '68 , Gyan 93 (VIDEO cu toate golurile)

De ce i-a fost teamă

Kocaman a renunțat la Valbuena, 1,67m înălțime, în favoarea unui jucător mai înalt, speriat de eficacitatea celor de la Kayseri la fazele fixe: "Știam că sunt foarte periculoși". Degeaba. Golul egalizator al oaspeților a venit în ultima ultima secundă a prelungirilor, în urma unei lovituri libere! 

"Adversarii aveau totul de partea lor, fanii, statistica. Însă jucătorii mei au arătat ce înseamnă fotbalul în ultimul sfert de oră. Cred că e cel mai bun meci al nostru în acest sezon. Un jucător a sărit pe mine și am căzut. Am pantalonii rupți și mă dor genunchii.

Am mai reușit un egal cu Fener la Istanbul, 1-1, acum cinci ani, când eram la Vaslui. Atunci eu am fost cel egalat în ultimul minut"  Marius Șumudică, antrenor Kayseri

4e locul pe care-l ocupă Kayseri în clasament (18p). Are 5 victorii și 3 remize 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dreak
dreak  •  31 Octombrie 2017, 15:03
Postat de steaua1986forever pe 31 Octombrie 2017, 13:50

vezi ca "adevarul" in societatea lor e un pic diferit de a noastra, daca "grandiosul" (adica din zona cartierul Grant) mai vorbeste de altii (care nu prea e ok nici la Viena nici la Istambul), acolo nu e ca aici, acolo vine imediat turcaletele si ii explica de ce ei au fost un mare imperiu si noi doar o provincie de granita care platea bir la ei...

Daca vrei sa vezi "adevarul" din societatea lor, intreaba niste turci din Romania, si iti vor explica ei ....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Octombrie 2017, 14:49
Postat de ray51 pe 31 Octombrie 2017, 14:30

Sumi ar face bine sa lase 'observatiile' (meteahna veche). Judecatile le face numai UNUL. Si acolo in plin Coran, ar fi indicat sa se bucure in taina. Efuziunile si stilul de pedagog si le poate etala cand revine in tara.

Shumi a vorbit din punctul lui de vedere si al echipei sale. Pana la acea inlocuire lui i-a fost mai greu si dupa i-a fost mai usor. Simplu.

ray51
ray51  •  31 Octombrie 2017, 14:30

Sumi ar face bine sa lase 'observatiile' (meteahna veche). Judecatile le face numai UNUL. Si acolo in plin Coran, ar fi indicat sa se bucure in taina. Efuziunile si stilul de pedagog si le poate etala cand revine in tara.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează