INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

VIDEO Se depărtează de titlu » Laurenţiu Reghecampf a pierdut derby-ul campionatului, 0-1 cu Al Nasr

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 22:10

Probleme pentru Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită! Al Hilal a pierdut derby-ul cu liderul Al Nasr, scor 0-1, şi a ajuns la opt puncte de primul loc.
Al Sahlawi a decis confruntarea în minutul 69 cu un gol din penalty. Al Zoari a fost eliminat de la oaspeţi la faza loviturii de pedeapsă, în timp ce la gazde Husain a văzut şi el "roşu" două minute mai tîrziu.

Formaţia antrenată de Reghe ocupă doar locul 4 în campionat, poziţie pe care o va păstra indiferent de rezultatul din restanţa cu Al Faysaly.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  14 Decembrie 2014, 21:22

daca nu ia titlu' ... il arunca arabii ... si o sa se intoarca cu coada intre picioare ... acum se crede antrenor cu "cota" ... antreneaza una dintre cele mai bogate echipe din golf ... dar reghe n-are talentu' lui Oli ! ____ in arabia ,reghe va fi un antrenor mediocru,fara mari rezultate ...

senemagugu_nagaga
senemagugu_nagaga  •  14 Decembrie 2014, 10:38

Manelistul cocalar își arată valoarea . E un gunnoy , CARE FĂRĂ ARBITRII ȘI BLATURI , e un fel de Bulă rătăcit pe stadion ...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Decembrie 2014, 02:38
Postat de unico_biancorossi pe 14 Decembrie 2014, 02:20

era doar o figura de stil. samburele de adevar conteaza mai mult, nu ?.>)

Sambure de adevar este si ca dinamo reprezenta fosta securitate, cea responsabila pentru persecutia a sute de mii de romani in ultimii 50 de ani. Sigur, e mai greu sa crezi asta cand ai fost "de partea cealalta". Dar sa aduci in discutie asa ceva in 2014 e dovada de multa.....prostie valaha. Cam la fel si cu "samburele de adevar" de care amintesti tu. Ce treaba avea bricheta cu Reghe? Sau vorbim ca sa nu adormim? Pacat, te credeam un tip cerebral. Ma rog, mai gresesc si eu....:)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează