INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

VIDEO și FOTO Premieră pentru fotbalul românesc! Primul jucător român care ajunge la Arsenal » A fost prezentat azi

FOTO: Facebook +3   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2015 10:13

Vlad Dragomir, 16 ani, este considerat unul dintre cei mai talentați jucători români.

Dragomir, căpitanul naționalei u16 a României, a ajuns la o înțelegere cu Arsenal și a semnat un contract cu echipa lui Arsene Wenger.

Astfel, mijlocașul, fost jucător la ACS Poli Timișoara, devine primul fotbalist român care semnează cu formația londoneză.

În trecut, fotbalistul a dat probe la Arsenal, dar oficialii echipei din Banat doreau să-l transfere în Italia, unde era dorit de două cluburi care ofereau 500.000 de euro și nu 100.000 așa cum au oferit cei de la Arsenal. Vezi detalii.

"Moment istoric in fotbalul romanesc! Vlad Dragomir, capitanul echipei nationale U16, este primul fotbalist roman care semneaza un contract cu Arsenal Londra. Felicitari Vlad, felicitari familiei Dragomir si tuturor celor care au contribuit la formarea si ascensiunea ta!", a scris agentul lui Dragomir, Catalin Sărmășan, pe Facebook.

"Vlad este un jucător inteligent și foarte matur. Este un mijlocaș box-to-box, care apare des la finalizare și are forță", Dan Alexa, fostul antrenor al lui Dragomir de la ACS Poli, la televiziunea sportro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
4patraulea
4patraulea  •  25 Iunie 2015, 16:36

cu dreptu'-i banana, ar trebui sa invete sa dea si cu acesta

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Iunie 2015, 14:21

sunt satul de petarde d-astea... si daminuta a semnat cu inter milano, branescu cu juventus, manea cu chelsea si hagi jr cu firenze. acum mai auzim de ei cand se intorc in romania, ca si daminuta, niste ratati...!

faxx
faxx  •  24 Iunie 2015, 13:57
Postat de der.bomber pe 24 Iunie 2015, 11:50

cel mai prost user din istoria gesepeului tu esti.si mai si vreo mie de clone....

tu eshti ba pro st ca mai esjhti si nesmitzit clonat .. auzi la el der bomber .. hohoho .. asta e adevaru .. fcsb 2003 nu mai are academie ca era prea scumpa pentru campioana liga mamaliga si nu dadea roade cu fini cuscri si alte neamuri de la tirana .. fcsb are academie de manele cu domn profesor pitzi talent

Vezi toate comentariile (15)
Comentează