INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMICAL

VIDEO Sparta Praga a pierdut primul meci cu Florin Niță între buturi

FOTO: Facebook @Sparta Praga
FOTO: Facebook @Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 21:35

Sparta Praga a pierdut amicalul cu Spartak Moscova, scor 1-2, meci în care Florin Niță a debutat în tricoul cehilor.

Florin Niță, Nicolae Stanciu și Bogdan Vătăjelu au fost titulari în amicalul împotriva rușilor de la Spartak Moscova. Fostul portar al celor de la FCSB a fost și căpitan, parte a unei tradiții care spune că nou veniții trebuie să poarte banderola la debut.

Niță a avut o evoluție destul de sigură, în afara golurilor care au venit în urma unor execuții din interiorul careului.

A fost prima înfrângere din pauza de iarnă. Sparta Praga joacă primul meci oficial din 2018 pe 18 februarie, împotriva celor de la Slovan Liberec.

Sparta Praga - Spartak Moscova 1-2
Au marcat:
Kadlec '16 / Q. promes '13, Melgarejo 81

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  08 Februarie 2018, 08:22

Pana la acest meci, Praga se comportase foarte bine in amicale iar Spartak M. execrabil. Facut-a Sparta Praga o minicolonie romaneasca si ... totul s-a dus la vale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează