INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Ştefan cel mare » Lazialul Radu a bătut campioana Milan, scor 2-0

Ștefan Radu (25 de ani) a evoluat 90 de minute pentru Lazio în 17 dintre cele 21 de etape ale sezonului
Ștefan Radu (25 de ani) a evoluat 90 de minute pentru Lazio în 17 dintre cele 21 de etape ale sezonului

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 20:13

Integralist miercuri seară, fundaşul român a reuşit cel mai bun meci din acest sezon şi e lăudat de presa italiană. ”Neobosit, inteligent şi sigur”, a scris calciomercato.it.

Ştefan Radu salvează onoarea românilor în Serie A. Într-o etapă în care Mutu nici măcar nu a fost convocat la Cesena, în timp ce Chivu, Torje şi Lobonţ au rămas iar pe banca de rezervă, fostul dinamovist a ajuns o prezenţă constantă şi remarcabilă la Lazio. Partida cu campioana Milan (2-0), pe care echipa romană nu o mai bătuse de 14 ani!, reprezintă vîrful acestui sezon.

Integralist miercuri seară, pe " Olimpico", Radu a închis bine flancul stîng, a fost incisiv şi putea primi un penalty în minutul 70, la blocajul cu braţul făcut pe linia careului mare de Thiago Silva!

AICI ai rezumatul VIDEO!

"S-a mişcat inteligent. Neobosit şi sigur pe stînga, a avut pătrunderi ritmate", l-a lăudat agenţia Calciomercato. "A făcut un joc bun contra unor adversari de top, redevenind punct de referinţă important pentru colegii din apărare", a completat şi Il Tempo. "L-a anulat pe Abate şi asta nu-i puţin. S-a făcut util şi în ofensivă. Evoluţie de top, ca şi a întregii echipe", a conchis Datasport.

"Fără dubii, cel mai bun de pe teren alături de Ledesma. E o plăcere să-l vezi alergînd în faţă şi-napoi pe banda stîngă. Impenetrabil în defensivă şi determinant în atac" (Agenţia lalaziosiamonoi.it, nota 7,5)

26 de pase bune a avut Radu din 35 încercate miercuri. A reuşit un dribling, cîştigînd 5 dueluri din 8 cu adversarii de la Milan

1,3 milioane de euro este salariul anual al fundaşului român la Lazio, cu care are contract pînă la 30 iunie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
flody
flody  •  03 Februarie 2012, 12:24

bv stefane meriti locul de titular la nationala ca sunt satul de rat care de ceva timp ne ingroapa pe partea stanga....bv

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close