INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA ŞI ITALIA

VIDEO Stuttgart - Dortmund 1-2, Maxim a înscris golul gazdelor! Bayern mai aşteaptă o etapă pentru a sărbători titlul

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2013 18:29

Mijlocaşul român Alex Maxim a marcat golul egalizator al echipei sale, Stuttgart, acasă, împotriva lui Dortmund, dar campioana Germaniei s-a impus cu 2-1 după golul lui Lewandowski din final.


FINAL Stuttgart - Dortmund 1-2 ( Maxim 63 / Piszczek 29, Lewandowski 82)

Deşi nu a prins nici un minut cu Olanda, fostul mijlocaş al celor de la Pandurii este un om de bază în echipa şvabilor. Românul a centrat excelent în minutul 12 la un gol anulat pe motiv de ofsaid a lui Ibisevici. Maxim a marcat apoi pentru Stuttgart în minutul 63,  după un şut excelent plasat de la marginea careului. Jucătorul român a fost schimbat în minutul 72 în aplauzele întregului stadion.

VIDEO cu golul lui Maxim

Victoria lui Dortmund a împiedicat ca Bayern să fie campioană matematic încă din această etapă, sărbătorirea titlului fiind amînată pentru etapa viitoare.

FINAL Schalke - Hoffenheim 3-0 (Hoger 71, Raffael 79, Pukki 83)

Şi Ciprian Marica a fost  titular la Schalke în meciul cu Hoffenheim. Atacantul a jucat 74 de minute pentru gazde, fiind înlocuit cu Pukki cînd Schalke conducea cu 1-0.

FINAL Inter - Juventus 1-2 (Palacio 55 / Quagliarella 3, Matri 60)

Fostul căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu a fost şi el în primul "11" al echipei sale în meciul de pe teren propriu contra celor de la Juventus. Interiştii nu au reuşit să oprească pe Juventus în cursa pentru titlul în Serie A, oaspeţii cîştigînd cu 2-1 după golurile lui Quagliarella şi Matri.

Vezi aici VIDEO cu faze de la Inter - Juventus!

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
daniels7714
daniels7714  •  30 Martie 2013, 23:03

stie fotbal ...

xstream
xstream  •  30 Martie 2013, 21:52

si mutu a inscris pentru ajaccio

omugur
omugur  •  30 Martie 2013, 20:58

eu un lucru nu pot sa inteleg,cum dan petrescu, cu o echipa de jucatori,,ratati"ce voiau toti sa scape de ei, a reusit sa castige si campionatul si sa faca si treaba buna in europa., iar astialalti zic ca nu au jucatori? ceva nu-i in regula ma tem ca avem probleme cu nivelul antrenorilor de la noi.in fotbal e ca si in politica, azi ii dam jos de rai maine ii punem de buni... .n-o sa evoluam asa in veci

Vezi toate comentariile (84)
Comentează