INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUNDERLAND - STOKE CITY 2-0

VIDEO The best black cat » Pantilimon a avut un reflex de portar de handbal, iar Sunderland a scăpat de zona retrogradării

Pantilimon, imediat după ce l-a blocat pe Walters într-o situație critică // Foto: Reuters
Pantilimon, imediat după ce l-a blocat pe Walters într-o situație critică // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 00:00

În minutul 31, Walters a fost singur cu portarul lui Sunderland, șutînd din 3 metri. Dar cel mai bun goalkeeper din Premier League a respins extrordinar, cu genunchiul drept. Al 3-lea meci fără gol primit pentru Panti în acest sezon.

Sunderland nu a retrogradat sezonul trecut din Premier League pentru că Pantilimon a apărat ca un înger. Și tot datorită goalkeeperului de 2,03 m, echipa din nord-estul Angliei a evadat acum din zona roșie! După două victorii în șir, ambele fără gol primit, e pe locul 17, cu 12 puncte, două peste Bournemouth și Newcastle. Și 7 peste Villa.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În minutul 31, la 0-0, primul moment important al partidei, poate decisiv. La o nouă incursiune ofensivă a oaspeților, Walters a rămas față în față cu goalkeeperul "pisicilor negre".

Atacantul lui Stoke, la 3 metri de poartă, Panti, pe linie. După ce a șutat, Walters se pregătea să sărbătorească. Teoretic, nu putea rata din acea poziție. Dar "tricolorul" a respins cu genunchiul drept, din instinct, ca un portar de handbal. "Magnificent save", l-au elogiat fanii roș-albilor pe Twitter. "Outstanding stop", a completat Daily Mail.

Imediat după pauză (47), Stoke a rămas în 10, Shawcross fiind eliminat. Iar Sunderland a profitat de omul în plus în final. Două goluri în două minute (82-84) pentru o victorie mare.

Arla, debut după 5 luni

Dacă nu s-ar fi accidentat Gomes, probabil că Arlauskis n-ar fi jucat nici un meci în Premier League la Watford! Dar titularul brazilian a fost înlocuit ieri în minutul 67. Și fostul portar al Stelei, care a semnat pe 4 ani vara trecută, a debutat în campionat.

Watford a învins-o pe Aston Villa, 3-2 în deplasare, Arlauskis primind un singur gol (89). Iar Villa devine echipa cu cele mai puține puncte obținute în primele 14 etape din istoria Premier: 5!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
redshow
redshow  •  29 Noiembrie 2015, 12:20

Bahhh voi sunteti dusi cu pluta ???? Cine va plateste sa scoateti haluri de astea de articole ????? Cel mai bun portar din Premier League ???? Voi nu v-ati luat barbituricele ???? In urma ce vreo doua saptamani ati regurgitat un alt articol prin care lustruiati cu limba fesele lui Pantilimon ...in respectivul articol ati publicat (din greseala sau non-inteligenta probabil ) un tabel cu parametrii portarilor din Premier din care reiesea ca Cech este cel mai bun portar din Premier iar Pantilimon cel mai slab .....Punct.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează