INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Titirezul » Tamaş, ameţit de Young în Manchester Utd - West Brom 2-0

Şi aici tacklingul lui Tamaş e tardiv: îl faultează pe Evra // Foto: Reuters
Şi aici tacklingul lui Tamaş e tardiv: îl faultează pe Evra // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 00:32

Folosit fundaş dreapta, "tricolorul" n-a avut nici o şansă în faţa adversarului direct. Nu e o variantă bună la "naţională" în această poziţie.

La West Brom., Gabi Tamaş mai apare pe teren doar cînd se accidentează un fundaş titular. Cum victima a fost Reid, lateral dreapta, out 3 luni după o leziune la ligamentele genunchiului, "tricolorul" a jucat şi ieri în locul acestuia. Şi n-a făcut-o bine. Deloc. Piţurcă nu-l poate folosi în acea poziţie: nu oferă siguranţă! Mai ales cînd are un adversar tehnic şi iute.

Pe "Old Trafford", a alergat tot meciul după Ashley Young, care l-a învîrtit ca pe un titirez. Fentă spre stînga, sprint în dreapta. Fentă spre dreapta, sprint în stînga. Tamaş nu-l găsea pe nicăieri. Reacţiona mereu prea tîrziu. Nu reuşea nici să-l faulteze. La un moment dat, românul s-a supărat şi l-a lovit peste gleznă pe nărăvaşul Ashley. Norocos, apărătorul lui West Brom. nu a primit cartonaş galben.

VIDEO: Vezi aici rezumatul meciului!

În minutul 66, stoperul Olsson a fost eliminat pentru două avertismente, iar Tamaş a fost mutat în centru. A scăpat de Young, a dat de "diavolii" Rooney (a marcat ambele goluri ale lui MU) şi Chicharito, care l-au prins şi ei de cîteva ori pe picior greşit. Cînd arbitrul Lee Probert a fluierat ultima oară, a respirat şi Tamaş. Calvarul se încheiase.

Al 5-lea titlu în 6 ani?
De ieri, Man. United e din nou pe primul loc în Anglia. Are un punct avans (67-66) faţă de marea rivală din Manchester, City, care a pierdut neaşteptat, cu 1-0, pe terenul galezilor de la Swansea (gazdele au avut şi un penalty apărat de Hart). Sir Alex Ferguson nu mai vrea să scape titlul în Premier League. Ar fi al 5-lea succes în campionat în ultimele 6 sezoane!

8 meciuri a jucat Gabi Tamaş în acest sezon în 28 de etape de Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cezar.itoma
cezar.itoma  •  12 Martie 2012, 12:10

ce articol subiect!!!! subscriu lui zeze, tamas a jucat bine..golurile lui united nu au fost din vina lui tamas, v-ati la un meci de anu trecut probabil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează