INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MALLORCA - GRANADA 1-2

VIDEO Torje e de neoprit în Spania » A înscris din nou pentru Granada în victoria de la Mallorca

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 07 octombrie 2012 21:34

În numai 11 minute, în repriza a doua, a decis meciul de la Mallorca (2-1): a forţat un 11 metri, plus o eliminare, şi a driblat portarul la golul de 2-0.

Într-un campionat întreg la Udinese, Gabi Torje a marcat două goluri în 21 de meciuri. Împrumutat la Granada, sprinterul "naţionalei" a renăscut. Şi a fost cel mai bun jucător al echipei sale în ultimele două partide, scenariul repetîndu-se pentru Torjinho. Acelaşi scor, 2-1 cu Celta şi cu Mallorca, şi performanţă similară pentru "piticul atomic": penalty provocat la 1-0 şi gol pentru 2-0!

VIDEO: Vezi AICI evoluţia lui Torje!

L-a păcălit însă pe arbitrul Hernandez. A fost faultat de Nsue, dar în afara careului. Torje a căzut în suprafaţa de pedeapsă, iar "centralul" a dictat 11 metri (şi eliminarea lui Nsue), transformat de El Arabi. 0-1 (76).

Doar 11 minute mai tîrziu, Gabi a profitat de pasa lui El Arabi, l-a driblat în careu pe goalkeeperul insularilor şi a decis meciul.
A fost înlocuit în minutul 84, chiar înainte ca Mallorca să înscrie. Numai pentru ca rezultatul să fie identic cu cel din etapa trecută.

2 a fost numărul şuturilor pe poartă trimise de Gabriel Torje cu Mallorca

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
fibra
fibra  •  08 Octombrie 2012, 14:37

A dat doua goluri si jurnalistii infantili sunt in extaz.Va mai aduceti aminte cum erati in extaz dupa doua goluri ale lui Boutadjine de la Tg.Jiu? Ce face el acum?Nici nu realizati cit de penibili sunteti,deoarece nu aveti cu ce.

caine_
caine_  •  08 Octombrie 2012, 12:09

Sa nu vorbim de ce jucatori produce clubul Dinamo, picati in ridicol. Cel putin atata timp cat la steaua se produce doar lana

dexter71
dexter71  •  08 Octombrie 2012, 11:55
Postat de steaua1986forever pe 08 Octombrie 2012, 11:05

Torje parca era produs al timisoarei.....in fine, parca el era baiatul ala care la ora 11 se intalnea cu galeria timisoarei, se jura ca nu o sa plece in viata lui de la echipa iar la ora 12 deja era in direct la tv in tricoul lui dinamo......mare caracter baiatul asta..

Ai dreptate, stiu ca Torje provine de la Poil Tim, insa vroiam sa spun ca a "crescut mare" la Dinamo si de acolo a plecat afara. Despre caracterul sau duplicitar... ce sa zic, pacatele tineretii. Pe mine ma intereseaza dpdv fotbalistic si acolo pare ca Gabi sta bine. E tehnic, muncitor, parca s-a facut mai serios iar pentru nationala e nemaipomenit ca Torje traverseaza o perioada buna la club.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează