INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZULTE-WAREGEM - ANDERLECHT 1-2

VIDEO Un gol și atât » Chipciu a deschis scorul cu o execuție frumoasă, dar după pauză s-a văzut din ce în ce mai puțin, fiind schimbat în minutul 80

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 00:00

Alex Chipciu a fost aplaudat de fanii lui Anderlecht în minutul 80, când antrenorul lui Anderlecht, Rene Weiler, l-a înlocuit. Dar cu siguranță a fost mai mult pentru golul marcat decât pentru ce a urmat.

Click aici pentru VIDEO!

Reușita din minutul 20, prin care românul a deschis scorul cu Zulte-Waregem, merită un premiu de frumusețe. Pasa lui Tielemans l-a găsit la 12 metri de poartă. Alex a preluat, s-a întors și a tras cu stângul la colțul lung, înainte ca adversarul direct să reacționeze: 0-1.
Oaspeții au continuat să controleze partida și mai puteau marca. După reluare, însă, ceva s-a rupt în jocul lor. Chipciu a părut să fi terminat benzina, colegii la fel, iar Zulte a egalat (63). Și cine știe cum s-ar fi încheiat primul meci din play-off-ul Belgiei, dacă nu venea golul lui Tielemans (72): 1-2.

5 goluria dat Chipciu în acest sezon pentru Anderlecht: 4 în campionat, unul în Europa League

Stanciu, prea firav

Antrenorul Weiler l-a ținut pe Nicolae Stanciu lângă el, pe bancă, tot meciul. Și a explicat alegerea prin aceea că, "având în față o echipă puternică din punct de vedere fizic, am preferat să trimit în teren jucători cu gabarit mare".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  02 Aprilie 2017, 11:45

Domnu inginer, daca ati fi studiat jurnalismul intelegeati ca trebuie sa fiti impartial, nu antistelist. Schimbarea lui Chipciu a starnit un mare scandal la Anderlecht.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează