INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOŢIA

Viitorul lui Goian e tot în alb-albastru » Florin Manea: ”Prelungim cu Rangers”

Pentru Goian, dreapta, ar mai fi o ofertă din Primera. Dar Florin Manea susține că
Pentru Goian, dreapta, ar mai fi o ofertă din Primera. Dar Florin Manea susține că "e mult sub pretențiile noastre"

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 iulie 2012 22:31

Impresarul Florin Manea susţine că Goe, 31 de ani, va rămîne la Glasgow pînă-n 2015 sau 2016, în condiţiile actualului contract, scadent în 2014.

Florin Goian s-a decis. Iese la "pensie" de la Rangers. Nici măcar una dintre variantele apărute (Eintracht, Olympiakos) nu i-a fost pe plac, aşa că a decis să accepte oferta lui Charles Green, noul patron al grupării scoţiene.

"Zilele următoare merg la Glasgow să parafez noul contract. Dorin va prelungi cu un an sau doi, pînă-n 2015 sau 2016, în condiţiile actualului acord", a declarat ieri impresarul Florin Manea. Altfel spus, la 31 de ani, cîţi are, Goe a pus factorul financiar înaintea ideii că el, jucător de naţională, n-are ce căuta în liga a 4-a, acolo unde a fost retrogradată Rangers din cauza datoriilor.

Manea salută decizia lui Goe: "Avea sens să plece dacă i se oferea un contract mai bun. Dar acesta n-a apărut. Prelungind, va fi văzut de suporteri ca un erou şi dacă revine cu Rangers în Premiership îi vor ridica statuie la club".

Calificare chinuită
Goian şi Rangers şi-au început aseară calvarul în subsolul fotbalului scoţian prin participarea în primul tur al Scottish Chalenge Cup, competiţie rezervată cluburilor din diviziile inferioare. Alb-albaştrii s-au calificat după 2-1 cu Brechin City (liga a 3-a), în deplasare, însă au avut nevoie de prelungiri pentru golul victoriei. Românul a greşit la reuşita gazdelor, revanşîndu-se apoi prin intervenţii sigure.

" Kuban? N-am discutat cu nimeni de acolo. Credeţi că-l mai lăsam pe Dorin să joace ieri cu Brechin dacă era ceva?" (Florin Manea, impresar)

900.000 de euro anual net e salariul lui Goian la Rangers

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
verdele
verdele  •  30 Iulie 2012, 17:22

baiete botezatu! esti in eroare! ca de altfel si gazeta din care faci parte.......GOIAN A FOST TRANSFERAT LA KUBAN! ai inteles gaozre? pardon, gazetare...........

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Iulie 2012, 02:21

Inspirata alegere. Va fi si bine platit, va fi si respectat de fani pentru atasament! Daca-si mai si prelungeste contractul ca sa poata juca macar un an si in Premier League e perfect! Goe a declarat acum cateva zile la tv ca din liga a IVa, Rangers poate promova direct in liga a IIa, ceea ce e o veste foarte buna!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează