INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Viitorul lui Maxim e aproape decis! Ce vrea să facă Stuttgart

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2015 00:00

Hamburg și Swansea oferă în schimbul ”tricolorului” mult sub cele 6 milioane de euro solicitate de șvabi, iar concurentul pe post, Didavi, vrea să se transfere la Leverkusen

"Vreau să joc! Dacă nu, e mai bine să ne despărțim". Cam așa a sunat mesajul pe care Maxim l-a transmis șefilor Stuttgartului la plecarea în concediu. Clubul nu i-a dat încă un răspuns, dar așa cum evoluează lucrurile, tendința e din ce în ce mai clară.

"Tricolorul" va îmbrăca tricoul lui VfB și în sezonul viitor. În acest moment, cel puțin, șansele sînt de 75 la sută. Argumente?
Concurentul său pe postul de "regizor", Daniel Didavi, preferat sezonul trecut de fostul antrenor, Huub Stevens, și-a exprimat limpede dorința de a pleca: "Nu vreau să joc iar la retrogradare, ca-n ultimele două sezoane. Vreau în Ligă și, de aceea, oferta pe care mi-a făcut-o Leverkusen e tentantă". Iar în ceea ce-l privește pe Maxim, Hamburg și Swansea îl vor, într-adevăr. Dar, potrivit cotidianului Stuttgarter Zeitung, ambele oferă mult sub cele 6 milioane de euro solicitate de VfB.

600.000 €net pe an e salariul lui Maxim la Stuttgart, conform contractului scadent în 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
802589673128559
Dorel Caleanu  •  25 Iunie 2015, 22:12

Maxim e mai bun decat orice jucator de la steoaia.... si decat 90% din campionatul romanesc. Cu cat se ia mai mult pe el , asa le creste valoarea la restul. Asa ca rugati-va sa se dea mult pe el !!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  25 Iunie 2015, 17:08

adevaru este ca mai mult de 300.000 nu face! in rate/5ani...

plischi
plischi  •  25 Iunie 2015, 15:24

svabii putzii l-au luat ca maruntis, l-au tratat ca maruntis, da' vor malai mult pe el, r'ar ai draku!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează