INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vlad Chiricheş pleacă de la Tottenham! Presa din Italia a făcut aseară anunţul mult aşteptat de român: împrumutat pentru 6 luni cu opţiune de cumpărare

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 09:00

Mîine noapte se încheie perioada de mercato în Italia, iar SkySports anunţă că Vlad Chiricheş (25 de ani) s-a înţeles cu AS Roma, transferul urmînd a fi oficializat în următoarele ore. 

Măcinat de accidentări, dar şi de evoluţiile modeste,  internaţionalul român a ieşit din planurile lui Mauricio Pochettino.

Presa din "Cizmă" a anunţat aseară că Tottenham şi AS Roma au ajuns la un acord în privinţa românului, Chiricheş urmînd să fie împrumutat pentru 6 luni, iar italienii ar trebui să plătească 10 milioane de euro în vară dacă acesta confirmă.

AS Roma dă tun după tun în această iarnă
Italienii au reuşit aseară transferul atacantului ivorian de la ŢSKA Moscova Seydou Doumbia (27 de ani). Roma a plătit 14,4 milioane de euro.

De asemenea, pe lîngă Chiricheş, ocupanta locului 2 din Serie A are mari şanse să oficializeze în următoarele ore mutările lui Victor Ibarbo de la Cagliari, care ar urma să fie împrumutat cu opţiune de cumpărare de 15 milioane de euro.

Pe lîngă aceştia, se negociază intens şi cu Dnepr pentru mijlocaşul ofensiv al lui Dnipro, Evgen Konoplyanka. Italienii sînt dispuşi să ofere o sumă fabuloasă pentru acesta, peste 15 milioane de euro.

Jucătorul se află în ultimele 6 luni de contract, însă Roma nu doreşte să-l piardă, fiind în competiţie cu Tottenham, Liverpool şi Everton pentru semnătura sa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cicos_claudiu1984
cicos_claudiu1984  •  01 Februarie 2015, 12:24

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Februarie 2015, 12:21

...chiar nu mai crede nimeni ca fata de cal ajunge la Roma ?

tardelli
tardelli  •  01 Februarie 2015, 12:08
Postat de marioa pe 01 Februarie 2015, 10:35

Sa ne spuneti cand va fi in avion. Pana acum i-ati mai scos bagajele la usa de cateva ori dupa care le-ati despachetat la loc.

Nu mai e in avionul de Roma.A sarit cu parasuta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează