INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CIPRU

video Vlad Dragomir a marcat golul etapei în Cipru! Dedicație specială a mijlocașului

Vlad Dragomir și Alexandra Kurtidou
Vlad Dragomir și Alexandra Kurtidou

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2023 15:20 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 15:40

Mijlocașul Vlad Dragomir (24 de ani) a marcat cu un șut puternic de la 25 de metri, în minutul 66, golul care i-a adus remiza lui Pafos cu Aris Limassol, scor 1-1. 

După lovitura de senzație reușită, Dragomir a alergat până în partea opusă a terenului pentru a celebra golul alături de suporteri. El i-a dedicat reușita logodnicei sale, Alexandra, care e însărcinată cu primul copil al cuplului, un băiat.

+24 FOTO

Vlad Dragomir, reușită de senzație la Pafos

Vlad Dragomir se află la al treilea sezon în tricoul lui Pafos, după ce a venit liber de contrat în 2021 de la Virtus Entella, din Italia. 

În primele două sezoane, mijlocașul român a marcat câte un gol, dar în acest sezon Dragomir a ajuns deja la două reușite în trei meciuri. Pafos se află în acest moment pe locul 4, loc pe care a terminat și stagiunea precedentă.

Lui Dragomir i s-a alăturat în această vară și fundașul cu 17 selecții în națională Adrian Rus (27 de ani). Rus a fost împrumutat de Pafos de la Pisa pentru acest sezon, în schimbul a 100.000 de euro.

Vlad Dragomir a marcat golul etapei în Cipru! Dedicație specială a mijlocașului
Vlad Dragomir și Adrian Rus FOTO: facebook.com/pafosfc

Dragomir, zero selecții la naționala mare

Crescut la academia lui Arsenal, Vlad Dragomir a evoluat constant la echipele pentru care a jucat, însă n-a primit până acum nicio convocare la naționala mare a României.

Mijlocașul român a avut un conflict de la distanță anul trecut cu selecționerul României, Edward Iordănescu. Selecționerul a comentat atunci declarațiile lui Dragomir care își exprima nemulțumirea că nu a primit până în acel moment vreo convocare: 

„Cred că, atunci când un jucător iese în spațiul public și vorbește înaintea unui meci, putem trage anumite concluzii. Îmi pun întrebarea dacă nu cumva e o doză de egoism să ieși și să spui asta înaintea unui meci important. Dacă va continua să progreseze, cu siguranță îi va veni momentul. Dar, pentru mine, e important cum se comportă fiecare atât la națională, cât și la echipa de club și în spațiul public.”

Vlad Dragomir i-a răspuns atunci lui Iordănescu, afirmând că selecționerul exagerează:

„E o afirmație exagerată că sunt egoist și mă gândesc doar la mine. Ce nu s-a înțeles bine este că eu nu am nimic cu selecționerul, am și spus că îi respect decizia. Eu m-am referit la tot ce s-a întâmplat în ultimii trei ani în care nimeni de la echipa națională nu mi-a dat vreo șansă. Repet, am jucat 32 de meciuri într-un sezon de Serie B și n-am fost băgat în seamă. Poate a deranjat faptul că mi-am spus părerea cinstit, știu că în România ești considerat obraznic atunci când ai o părere opusă.”

Răzvan Lucescu, nervos după remiza albă din derby-ul PAOK - Aris: „Nu sunt prost, înțeleg ce se întâmplă. Arbitrul a venit pentru un 0-0”
PAOK - ARIS 0-0
Răzvan Lucescu, nervos după remiza albă din derby-ul PAOK - Aris: „Nu sunt prost, înțeleg ce se întâmplă. Arbitrul a venit pentru un 0-0”
Dennis Man după primul gol al sezonului în Serie B: „Acum sunt bine fizic. Și mulțumit de ce pot să ofer echipei!”
Catanzaro - Parma 0-5
Dennis Man după primul gol al sezonului în Serie B: „Acum sunt bine fizic. Și mulțumit de ce pot să ofer echipei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează