INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ÎMPRUMUTAT

Vlad Munteanu la FSV Frankfurt

vlad munteanu, munteanu
vlad munteanu, munteanu

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2010 00:00

Sătul să joace la echipa de amatori a Wolfsburgului, Vlad Munteanu a acceptat să meargă în liga a doua germană, la FSV Frankfurt.

 

Ex-dinamovistul a fost împrumutat de campioana Germaniei pînă-n vară, perioadă pentru care a acceptat şi diminuarea salariului, cifrat la 360.000 de euro net anual.

Vlăduţ a fost cumpărat de VfL Wolfsburg în vara lui 2007, la pachet cu Sergiu Radu, şi a semnat un contract pe 4 ani. Dar pînă acum a jucat foarte puţin la "lupi". În primul sezon, 2007-2008, a bifat 11 apariţii în Bundesliga şi cu acelea a rămas.

A fost împrumutat, pe rînd, la Auxerre şi apoi la Bielefeld, dar n-a convins nicăieri. După plecarea lui Felix Magath de pe banca Wolfsburgului, Vlad a sperat că noul antrenor, Armin Veh, îi va da o şansă. Degeaba. Acesta l-a trimis în toamnă la echipa de amatori a clubului, pentru care a evoluat în 5 partide.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  27 Ianuarie 2010, 23:33

Vladut a ajuns la 29 de ani ...Nici nu imi vine sa cred :)) Cand l-am vazut prima data jucand imi faceam sperante ca va ajunge un fotbalist bun , dar se pare ca m-am inselat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează