INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Vrea bani ca să plece! » Cristi Chivu e dispus să rupă contractul cu Inter, dar nu în orice condiţii

Chivu îmbracă tricoul lui Inter din 2007
Chivu îmbracă tricoul lui Inter din 2007

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 16 august 2013 21:36

Varianta unui transfer al fundaşului de 32 de ani la Dinamo Moscova prinde, la rîndu-i, contur. Condiţia: să vină liber de contract.

Cristi Chivu nu se mai încăpăţînează să-şi încheie cariera la Inter. Cu un an rămas din contract şi deocamdată indisponibil din cauza problemelor la degetul doi de la piciorul drept, fostul căpitan al "tricolorilor" şi-a reevaluat situaţia de cînd a părut oferta lui Dinamo Moscova.

"Să fie despăgubit"
Iar tendinţa e de a-şi rezilia acordul cu nerazzurrii pentru a se pune sub comanda lui Dan Petrescu în Rusia. O confirmă atît Republika, ziarul viitorului acţionar majoritar al Interului, miliardarul indonezian Erick Thohir, cît şi impresarul Victor Becali: "Chivu ar fi dispus să plece, dar numai în schimbul unei despăgubiri".

Un milion de euro?
Sumă ce, foarte probabil, va fi în jur de un milion de euro, jumătate din actualul salariu anual, exact ceea ce-i propusese şi clubul la reluarea pregătirilor. După care Cristi poate negocia din poziţia de jucător liber, condiţie pusă şi de ruşi, potrivit impresarului Arcadie Zaporojanu.

Mai întîi, operaţia
Înainte de a demara orice negocieri, Cristi Chivu se va opera pentru a treia oară la degetul doi de la piciorul drept. Intervenţia va avea loc luni, la Miami, unde ortopezii americani vor apela la o nouă metodă, deocamdată necunoscută în Europa, pentru a-l scăpa de durerile care-l chinuiesc din august anul trecut.

"Chivu ar putea ajunge la Moscova, dar numai liber de contract. Ar fi o afacere bună. Dinamo are nevoie de un fundaş stînga, iar Dan Petrescu îl cunoaşte foarte bine pe Cristi" (Arcadie Zaporojanu, impresar, în Izvestia)

"Chivu vrea să plece de la Inter, probabil din cauza şanselor mici de a evolua regulat. După atîtea accidentări, nu poate concura cu Juan, Samuel şi Ranocchia" (Cotidianul Republika)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
purcimihai
purcimihai  •  17 August 2013, 20:55
Postat de emainter pe 17 August 2013, 11:00

Nu-i adevarat prietene, pai cand si-a spart capul acum 2 ani unde era Chivu????????????? Era la pescuit? Chivu e pe sfarsit de cariera dar sa nu uitam ca el a fost unul dintre cei mai valorosi fundasi romani. Accidentarile pe care le-a avut in cariera au fost din cauza sacrificiului nu din cauza trasului pe nas sau a pierderii noptilor prin cluburi.

desteptule, chivu si-a spart capul pe un salariu de 4 mil anual, bani pe care nu i-a meritat si nu ii merita,un sclifosit care a inselat fotbalul,nu a mai venit la nationala ca deh,odata ajuns pe salariu mare, ce rost mai ave sa vina,scuti-ti-ma cu pseudofotbalistul asta,am ajuns sa declaram ca si calitati ale unui fotbalist faptul ca nu se drogheaza, nu se imbata ca porcu si nu zace lat prin cluburi..nu inteleg insa de ce ne mai impuiati capul cu un mediocru ca asta

kilimanjaro
kilimanjaro  •  17 August 2013, 20:12

Inter l-a ținut din milă pe chivu să nu moară de foame, și acum, titularul băncii de rezerve, mai are pretenții financiare. Inter, dă-i un sac de cartofi și un CD cu Guță și te-ai scos cu ”vedeta” asta.

emainter
emainter  •  17 August 2013, 11:00
Postat de safty04 pe 17 August 2013, 10:44

pai cu cat te-a platit Inter nu n-ai dat nici macat un sfert.vatane pezo di merda,vafanculooooooo!

Nu-i adevarat prietene, pai cand si-a spart capul acum 2 ani unde era Chivu????????????? Era la pescuit? Chivu e pe sfarsit de cariera dar sa nu uitam ca el a fost unul dintre cei mai valorosi fundasi romani. Accidentarile pe care le-a avut in cariera au fost din cauza sacrificiului nu din cauza trasului pe nas sau a pierderii noptilor prin cluburi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează