INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Vrea doi ani la Crystal Palace! » Pleacă Dan Petrescu la Londra? Victor Becali s-a sucit: ”Discuţii sînt, nu iese fum fără foc”

Dan ia 2,5 milioane de euro anual la Dinamo, unde are contract pînă-n 2015 // Foto: Guliver/GettyImages
Dan ia 2,5 milioane de euro anual la Dinamo, unde are contract pînă-n 2015 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 13:07

Daily Mirror a anunţat că antrenorul lui Dinamo Moscova, Dan Petrescu, e gata să bată palma cu londonezii dacă i se oferă un angajament pe termen lung.

"Vicele" lui Dinamo Moscova, Ghenadi Soloviov, şi adjuncţii săi nu mai prididesc cu dezminţirile: "Dan Petrescu e sub contract cu noi, n-a vorbit despre plecare. Şi el se întreabă de unde zvonurile despre Crystal Palace".

Impresarul Victor Becali, în schimb, nu mai neagă: "Discuţii sînt, nu iese fum fără foc. Dar nu ştiu cum ar putea pleca de la Dinamo cîtă vreme e sub contract".

Ştie cotidianul Daily Mirror: "Petrescu e gata să renunţe la postul bine plătit de la Moscova dacă preşedintele lui Crystal Palace, Steve Parish, îi oferă un contract pe doi sau trei ani". Agenţia Sporting Life îl vede principal favorit, cu o cotă de 5/4.

"Petrescu are un nume în Anglia. E un tip ambiţios şi ar putea pleca. Mai ales că la Moscova se strîng nori negri deasupra lui" (Evgheni Lovcev, analist Sovieţki Sport)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Noiembrie 2013, 12:24

Nu a putut sa faca 3 puncte din ultimele 3 meciuri ...a facut decat 2 ...nu reuseste sa castige meciurile importante ...nu va mai luati dupa cate puncte are acum ...echipa lui nu joaca nimik ...

valiii
valiii  •  15 Noiembrie 2013, 11:27
Postat de ovidiu_3003 pe 15 Noiembrie 2013, 09:49

Bursucea pleaca daca are oferta concreta der la aceasta echipa din Anglia ...la rusi s a facut de ras ...a demonstrat ca nu poate antrena o echipa mare ...

asa e,a demonstrat cand a luat-o pe dinamo moscova varza de pe ultimul loc si s-a batut pana-n ultima etapa la cupele europene ,iar anul asta e acolo sus in primele 6,dispari hatere ca esti cel mai prost de pe site,tu si eugen,doi lingai odiosi

vladutz13
vladutz13  •  15 Noiembrie 2013, 10:59

Danutul nostru e la doar 1 punct de CSKA Moscova, desi a fost furat ingrozitor cu Lokomotiv. Cu alea 3 puncte era acum mai sus in clasament si se batea la titlu. De fapt, daca face bine pregatirea de iarna, eu zic ca si acum se poate bate la titlu!!! Nu e momentul sa plece decat daca vor sa scape de el rusii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează