INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TAMAŞ ARE OFERTE DIN GERMANIA ŞI ITALIA

Vrea să plece!

Articol de , - Publicat luni, 07 iulie 2008 00:00

Apărătorul se va întoarce la Auxerre peste trei zile, încercînd să negocieze transferul său.

În urmă cu cîteva zile, L’Equipe scria că “antrenorul Jean Fer­nan­dez nu-l va mai vedea, pro­ba­bil, în noul sezon pe Gabriel Tamaş. Românul se gîndeşte să se transfere de la Auxerre”.

Apărătorul în vîrstă de 24 de ani, adus de la Spartak Mos­co­va în 2007 pentru 2,5 milioane de euro, se va întoarce la club peste trei zile, dar şansele ca el să rămînă sînt minime. Pentru că vrea să ple­ce. “Încă sînt în vacanţă şi vreau să fiu liniştit. Apoi, mă duc la Auxerre să văd ce oferte am”, anunţă Ta­maş, curtat de mai multe cluburi din Germania şi Italia, printre care Borussia Dortmund, Schalke şi chiar AC Milan. Se pare, şi Celtic Glasgow l-ar avea pe listă.

Totuşi, ar exista şi o variantă ca “tricolorul” să rămînă pe “Abbe Deschamps”.Dacă Auxerre i-ar mai adăuga cîteva sute de mii de euro la contract!

700.000 euro este salariul lui Gabi Tamaş la Auxerre.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  07 Iulie 2008, 15:12

Adevaru e ca toti fotbalistii romani in perioada asta vor sa plece, dar nu au oferte decat de la echipe amarate si care se lupta la retrogradare. Ghionea,Goian,Radoi si altii vor sa plece, da n-au unde. Margaritescu a ajuns tocmai in Cecenia dupa ce era laudat ca e cel mai bun mijlocas la inchidere din Liga 1...bla bla. Tamas probabil are doar oferte neoficiale, sunt convins k nu va ajunge la vreo echipa puternica. Goian a aratat la EURO ca e f bun, dar nu-l ia nimeni pt ca e roman :(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează