INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Zero! » Evoluţia lui Gabi Torje din meciul cu Real Madrid, criticată de jurnalişti: ”A fost nul!”

Torje (stînga), într-unul dintre rarele dueluri cîştigate cu Coentrao, fundaşul lui Real // Foto: MediafaxFoto/AFP
Torje (stînga), într-unul dintre rarele dueluri cîştigate cu Coentrao, fundaşul lui Real // Foto: MediafaxFoto/AFP

Articol de - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 23:39

În mijlocul unui sezon foarte slab, aripa lui Espanyol a ieşit după o repriză în returul "sferturilor" Cupei Spaniei. "A fost nul", a scris cotidianul madrilen As.

Avea gînduri mari Gabriel Torje pe 2 septembrie, cînd a semnat cu Espanyol, împrumutat pînă la sfîrşitul sezonului de Udinese. "Vreau să dau tot ce e mai bun din mine şi să îmi ajut echipa", anunţa jucătorul în vîrstă de 24 de ani. A vrut mult, a reuşit puţin, extrem de puţin.

Pînă acum, a dezamăgit în Catalunya. Nu are un loc stabil în prima echipă alb-albastră, nu a fost niciodată decisiv, nu a înscris şi nu a reuşit nici un assist.

Marţi seară, în returul "sferturilor" Copei del Rey VEZI AICI VIDEO DE LA MECI! (0-1 şi 0-1 în faţa lui Real), antrenorul Aguirre i-a mai dat o şansă lui Torje. L-a titularizat, a 6-a oară în cinci luni, şi fostul dinamovist ce promitea cîndva că va rupe norii a fost invizibil pe "Bernabeu".

Cotidianul Marca l-a notat cu 5,5 (de la 1 la 10), iar As, celălalt jurnal sportiv madrilen, i-a caracterizat prestaţia printr-o linie. Unicul fotbalist fără notă la Real - Espanyol. Şi As a comentat maliţios: "Dispari! Contribuţia sa la jocul catalan a fost nulă. De aceea, Aguirre l-a lăsat la vestiar după pauză".

0 şuturi la poartă a tras Torje marţi seară, pe "Bernabeu"

0 goluri are Gabriel Torje în această stagiune la Espanyol

0 pase decisive a reuşit aripa de 24 de ani la clubul catalan

Cifrele lui Torje în acest sezon la Espanyol
- 1 meci complet disputat
- 7 partide în 21 de etape de Primera
- 14 jocuri în care n-a fost folosit nici un minut
- 2 întîlniri în Cupa Spaniei
- 459 de minute (341 în D1, 118 în Cupă)
- 51 de minute, media minutelor jucate pe meci

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
milton
milton  •  30 Ianuarie 2014, 20:32

Uitati-va un pic si la Marica. Cand a ales Getafe, au fost multi "specialisti" din tara care spuneau ca acest club este mic pentru valoarea lui Marica, dar se pare ca, mai degraba, Marica este mic chiar si pentru Getafe.

milton
milton  •  30 Ianuarie 2014, 20:30
Postat de nrudolf pe 30 Ianuarie 2014, 17:34

Va salut,d-le Milton ! Aveti dreptate,asa este totusi in privinta d-lui facand subiectul conversatiei s-au inselat foarte multi,acestia fiind chiar internationali de alura..Un mic exemplu:dl van Gaal,antrenor al selectionatei batave.Ps:..cand m-am referit la malurile Timisului,m-am gandit la Tibiscum orasul de la care provine numele de Timisoara insa ''prispa'' respectiva,apartine intr-adevar Begai..Frumos oras,mai ales pentru cineva care are partial,relativi proveniti din Banat.

Mda, probabil ca multi s-au inselat, dar de multe ori e vorba si de delaratii facute din diplomatie, iar mr. van Gaal, cand s-a inselat, exista posibilitatea sa se fi "inselat". Nu sunt un specialist, nu am antrenat si nu voi antrena niciodata, doar ca-mi place fotbalul, in special, si urmaresc de niste ani fenomenul, insa mi-e dificil sa cred ca cineva, plecat din Liga I, se va impune afara asa cum o faceau Popescu, Hagi, Petrescu, Lupescu, samd. Lasand faza cu betia de-o parte, vad ca se vorbeste frumos despre Cjiriches. E un lucru bun, dar singular in acest moment. Nu avem un proiect national, o strategie, etc. Dam afara cate unul care apare de niciunde.

mirana
mirana  •  30 Ianuarie 2014, 17:56
Postat de nrudolf pe 30 Ianuarie 2014, 15:52

Stimata d-ra,dar fermecatorul print,fizionomic vorbind,etala trasaturile d-lor Müller T ori Schweinsteiger B parca asa imi amintesc..nicidecum a d-lui dos Santos Aveiro C. R..Nu era brunet ca Alba ca Zapada ..poate sa ma fi inselat..! Exista posibilitatea sa stiti !

Hmmm, sincer, nu stiu, nu obisnuiesc sa fiu atenta la calitatile fizice ale jucatorilor de fotbal. Ronaldo este un mega-jucator, un colos al fotbalului, un vrajitor al mingii, lucrurile acestea imi plac la el. Faptul ca pe langa aceste aspecte el arata si bine, este doar un bonus. Cand m-am referit la print a fost o metafora- el este numarl 1 dintre atatia pitici, si pana la urma asta inseamna happy end-ul:)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează