OPINII  »  EDITORIAL

Dică joacă așa cum i se cântă

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 00:13 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 00:14

După pauză au intrat titularii, pentru că rezervele devenite titulari au clacat. Impecabilă tactică!

Dică nu a jucat doi solist, așa cum au comentat ironic unii suporteri când au văzut echipa de rezerve trimisă pe teren contra lui Anderlecht. Dică a jucat cum i-a cântat Becali, este foarte simplu.

Toate puseurile de mândrie ale antrenorului, tot arțagul lui la interviuri, toate de aici se trag. Asta ca să lămurim din start de ce au lipsit Radunovici, Cordea, Compagno și Florinel Coman de pe lista titularilor.

Încă o filă la dosar

După 36 de ani de la faimosul „Notre respect, Anderlecht”, care nu era emanația intelectuală a generalilor apeviști, ci a regretatului Cristian Țopescu (pe atunci salariat al clubului Steaua), patronul de azi a decis că formația belgiană nu merită son respect, fiindcă meciul de duminică împotriva Craiovei este mai important. 

Cu această ocazie, dânsul a mai adăugat o filă la dosarul care dovedește că FCSB nu este Steaua, ci altceva. Altcineva.

Dică joacă așa cum i se cântă
FCSB - Anderlecht, grupe Conference League // foto: Raed Krishan, GSP

B. Rusu și Vertonghen. Vis sau coșmar

Merita acest Anderlecht mai mult respect în condițiile în care ocupă locul 9 în campionat, având o singură victorie în ultimele 6 partide? Da, pentru că deși nu mai are strălucirea de odinioară, este emisarul fotbalului belgian, clasat pe locul al doilea în ierarhia FIFA, la mică distanță de Brazilia.

Credeți că Bogdan Rusu a visat vreodată să dea piept cu Vertonghen? Nu, dar a visat Becali.

Fabio Silva, Tavi Popescu al lor

FCSB a jucat curajos și a fost privată de acordarea unui penalty la faultul portarului Van Crombrugge la Dawa. Anderlecht a arătat o mai mare fluență a paselor, o tehnică superioară, dar și evidente pierderi de concentrare. 

Peste faimosul Vertonghen au trecut anii, regresul timpuriu al lui Fabio Silva, împrumutat de la Wolverhampton, ne-a arătat că deosebirea dintre el și Tavi Popescu este că pe al nostru nu s-a păcălit nimeni (încă) să dea 40 de milioane. 

Intrările lui Compagno, Cordea și Radunovici au ascuțit atacurile formației lui Becali, așa fiind posibilă marea ocazie a lui Cordea din minutul 78.

Cartonașul galben pentru simulare al lui Miculescu, întinderea lui Pantea și individualismul de curtea școlii al lui Oct. Popescu sunt amănunte definitorii pentru această echipă a FCSB-ului. 

Nici Anderlecht, căruia i s-a refuzat de asemenea un penalty, nu mai este ce știam noi. Așa că 0-0 este un scor logic și drept. Nu și bun.


Comentarii (26)
corectorul
corectorul  •  16 Septembrie 2022, 16:12
Postat de anticenzuralasport pe 16 Septembrie 2022, 13:57

Ba tu nu observi noanta din articol si acum esti pe contrasens !!!Deci ...acesti fotbalisti au fost titulari sau rezerve ?Daca au fost rezerve poate ei sunt mai putin vinovati pentru locul 13....Dar sigur , voi puteti spune doua lucruri contrare si sa trageti concluzia dorita !!!

Nu vezi, nu stii, nu poti gandi!

username_2
username_2  •  16 Septembrie 2022, 16:07

faimosul „Notre respect, Anderlecht” nu era emanația intelectuală a generalilor apeviști, ci a regretatului Cristian Țopescu...notre respect, monsieur Geambașu

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  16 Septembrie 2022, 13:57
Postat de corectorul pe 16 Septembrie 2022, 11:20

Tu ai reprezentarea faptului ca toti acesti jucatori mult laudati de catre tine au dus FCSB ul pe loc retrogradabil, locul 13, in campionat? Nu, esti doar un fan subiectiv, care nu poate observa realitatea, in speta mediocritatea, carentele de valoare ale acestor fotbalisti umflati de catre proprietarul clubului exclusiv in scopul bisnitei, al inavutirii familiei sale, astfel cum si declara asumat.

Ba tu nu observi noanta din articol si acum esti pe contrasens !!!Deci ...acesti fotbalisti au fost titulari sau rezerve ?Daca au fost rezerve poate ei sunt mai putin vinovati pentru locul 13....Dar sigur , voi puteti spune doua lucruri contrare si sa trageti concluzia dorita !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează