OPINII  »  EDITORIAL CTP

Ce îi mai explodează în față României

Editorial CTP
Editorial CTP

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 09:10 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 09:12

Un element trecut cu vederea în scandalul care a dus la întreruperea meciului România-Kosovo zeci de minute și va atrage sancțiuni pentru naționala României este cel de-al doilea banner, „Basarabia e România”, ridicat două rânduri mai sus față de cel cu „Kosovo e Serbia”. 

Cioporul de indivizi în negru și cu bărbi, un soi de talibanci de Bărăgan, tovarășii lui G. Simion de la AUR, fac astfel nimic altceva decât jocul Rusiei. Căci propaganda Kremlinului zice așa: „Granițele trebuie revizuite. Kosovo să meargă la Serbia, Basarabia la România, noi să stăpânim Crimeea și Ucraina până la Nipru, iar ce mai rămâne să se împartă între Polonia, Ungaria și România”. 

Ce îi mai explodează în față României
Banner-ul care a inflamat spiritele în România - Kosovo / foto: Andrei Crăițoiu (GSP)

„Generozitatea” rusească e de înțeles dacă o legăm cu declarația generalului cu 3 stele Andrei Mordvicev, comandant al Forțelor Centrale Ruse din Ucraina, recent avansat de Putin: „Dacă vorbim despre Europa de Est, ceea ce va trebui să facem, s-o eliberăm, sigur că o să ia mai mult timp. Da, absolut, Ucraina e doar începutul”. Carevasăzică, luați voi ce vreți, că până la urmă tot venim și vă ocupăm pe toți, cu totul.

N-am văzut arborându-se pe undeva prin această țară o pancartă pe care să scrie: „România este UE. Basarabia trebuie să fie”.

P.S. Când Bruta Rusă o să vrea să atace România, ceea ce, cum zicea mai sus generalul Mordvicev, urmează să se întâmple, o s-o facă cu ceva mai mult decât niște drone aruncate pe câmp ca să sperie localnicii din Plauru sau Ceatalchioi și să pună la colectat fiare vechi Armata Aerului din România.


Comentarii (64)
foreverstrong
foreverstrong  •  18 Septembrie 2023, 12:41
Postat de ionescugeorge77 pe 17 Septembrie 2023, 20:52

...cate conturi ai prostache ?...eu stau in Craiova ...tu de unde esti ?...eu vorbeam cu prostul de foreverstupid si te bagi si tu .,.ce nu ti convine la mine ?...copii fara minte cast de mici ...

ce te-ai fript bah prostule. chiar iti este frica ca noi militari o sa te trimitem pe front pe tine daca incepe razboiul,daca tot ai injurat militarii. carne de tun ce esti.

foreverstrong
foreverstrong  •  18 Septembrie 2023, 12:40
Postat de mzm1 pe 17 Septembrie 2023, 19:51

Nene, ia-te de mânuță cu alde parpalache și luați-o pe direcția... cap compas Tiraspol, raportați că ați îndeplinit misiunea și vă încasați „cinstit” stipendia! Apoi o luați de la capăt! Baftă!

conspirationistule,vin extraterestri si te rapesc? este? ha ah ha

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 Septembrie 2023, 20:52
Postat de eddymaster pe 17 Septembrie 2023, 16:53

cine a spus bah pro99stule ca ne pashte razboiul? eu am spus sa nu iti mai dai cu pararea despre romanie,tu fiind in alta tara.

...cate conturi ai prostache ?...eu stau in Craiova ...tu de unde esti ?...eu vorbeam cu prostul de foreverstupid si te bagi si tu .,.ce nu ti convine la mine ?...copii fara minte cast de mici ...

Vezi toate comentariile (64)
Comentează