OPINII  »  EDITORIAL

Popovici, bici, nimici

Editorial CTP
Editorial CTP

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 20:37 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 21:05

- „Gigi Becali, reacție fabuloasă despre David Popovici! Îi atacă pe Radu Banciu și Cristian Tudor Popescu”. - Prosport
- „Gigi Becali dă de pământ cu Radu Banciu și Cristian Tudor Popescu după ce David Popovici și-a pierdut titlul de campion mondial”. - Știripesurse.ro
- „Becali enervat de CTP și Radu Banciu. Finanțatorul îl apără pe David Popovici”. - Evenimentul Zilei
- „Gigi Becali, reacție despre David Popovici: «El e fenomen!». S-a luat de Banciu și CTP”. - Fanatik
- „Polemică națională creată de rezultatele lui David Popovici la Fukuoka. Gigi Becali i-a distrus pe Radu Banciu și CTP”. - Cancan

Dau cu ochii de snopul acesta de titluri în ceea ce se cheamă „presă”. Nu înțeleg nimic. Caut să văd ce-a zis G. Becali despre subsemnatul. Și găsesc: „Păi, da ce, vrei să facem ca Banciu sau ca ăsta, Cristian Tudor Popescu? Păi, aia nu e înfrângere dacă ești pe locul 2 (care loc 2?, că Popovici a fost pe 4 și 6 – n.m.) și nu i s-a doborât recordul mondial. Ce, este mașină? Și mașina, dacă e Mercedes și concurează cu Dacia, poate face o pană și o învinge Dacia”. Atât. Pornind de la această scânteiere a luminii bisericii din Pipera se anunță, deci, în rafale, că îl atac pe David Popovici, că sunt atacat la rândul meu, că se dă de pământ cu mine, că sunt, carevasăzică, distrus.

Culmea este că în spatele behăielii lui Becali e bezna, beznă curată! Cristian Tudor Popescu Ăsta n-a scos niciun cuvânt, nici măcar un oftat, despre înfrângerile lui David Popovici – nada, nix, nema. Și n-am făcut-o din două motive:

  1.  Deși știu să înot, nu sunt comentator de natație. 
  2. Nu cred că e mare lucru de comentat. Un tânăr și mare campion, cum este David Popovici, are o „decădere”, cum ar zice G. Becali, după un șir de performanțe uluitoare. Din care are toate șansele să iasă și să învingă din nou.

Pe această bază, numele îmi este lipit printr-un „și” de al unei persoane cu care am tot atâta în comun cât am cu maimuța urlătoare din Paraguay.

Pe această bază, sunt declarat împământat, desființat.

Iată, deci, stimați cititori de ce e capabilă „presa” zilei de azi: face mult mai mult decât din rahat bici, face rahat din nimici.


Comentarii (32)
romanq
romanq  •  31 Iulie 2023, 18:14

Păi și care e sensul acestui articol ? Să ne arătați, d-le CTP, care este nivelul presei sportive din România ? Se știe foarte bine, e suficient să citim GSP (cu câteva excepții - Radu Naum, Narcis Drejan, Ioana Mihalcea, Tolontan, dvs. - CTP). Să vă justificați, că una ați zis și alta a apărut în titluri ? Nu contează. Și presa e (aproape) la același nivel ca și sportul din România.

manx
manx  •  31 Iulie 2023, 18:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radumatei
radumatei  •  31 Iulie 2023, 17:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează