OPINII  »  EDITORIAL

Stejalnicii, proștii și șmecherii!

Editorial Dan Udrea
Editorial Dan Udrea

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 14:43 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 15:12

Câteva concluzii după o zi de sâmbătă plină de evenimente sportive:

1. De ce ne defrișați „stejarii”? Scoția-România, meci la Campionatul Mondial de rugby! Am văzut repriza a doua. Și sentimentul a fost de milă. Finalul era fix ca într-un meci de box, cu unul dintre pugiliști plin de sânge, care sângera peste tot și care continua să încaseze pumni peste pumni. Jalnic! Așa am arătat.

Da, știu că se vor găsi explicații pentru că am ajuns atât de jos și cu rugby-ul. Știu că va veni Alin Petrache și ne va înșira o listă lungă de alibiuri. Măcar dacă ar avea decența să renunțe. Ar fi un gest minim de bun-simț, după un parcurs de milă al unei naționale pe care o conduce!

Stejalnicii, proștii și șmecherii!
România e ciuca bătăilor la Mondialul de rugby

2. Proștii din Premier League. Da, arbitrii lor sunt proști, dar măcar sunt onești. Încă o etapă în Anglia, încă o eroare gravă de arbitraj. Liverpool a marcat gol valabil la scorul de 0-0 cu Tottenham, dar VAR n-a invalidat decizia asistentului, care indicase ofsaid, deși softul a concluzionat că a fost poziție corectă. Așa ceva chiar e prostie. Nu e hoție, nu e șmecherie, doar prostie în stare pură.

Dovada că e doar prostie e și ieșirea promptă a celor care conduc arbitrajul din Anglia. Au recunoscut eroarea și și-au prezentat scuzele. Ați văzut hoți care să admită că au furat și să se scuze? De bun-simț reacția șefilor arbitrilor din Premier League, dar rămâne totuși întrebarea: cum de cel mai bun campionat din lume are parte de cei mai proști arbitri din lume? Neverosimil!

3. Șmecherii din România. Istvan Kovacs a fost VAR la UTA-Voluntari. Aceasta e dovada că în România arbitrajul nu e prost sau slab, ca în Anglia. Ci că e făcut de șmecheri, care sunt conduși de șmecheri. L-ați auzit vreodată pe Vassaras să-și prezinte scuze? Cei care ascund sau se ascund e logic că au ceva de acoperit, iar în arbitrajul românesc totul continuă să fie făcut pe întuneric. 

Dacă Istvan Kovacs, după masacrul de la CFR-Petrolul, a stat o singură etapă fără să arbitreze, perioadă în care a și fost trimis în Arabia Saudită, ca să încaseze un cec de 5.000 de dolari, atunci e clar că la noi nu sunt proștii din Premier League, ci șmecherii care au învățat șmecheria din România. Ajutați de un șef venit din cel mai corupt sistem de arbitraj în momentul de față din toată Europa: Grecia! Cine se aseamănă se adună!


Comentarii (35)
CCA1947
CCA1947  •  02 Octombrie 2023, 15:18

Esti un *** dl udrea...presa si ziaristi de 2 lei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Trotsky
Trotsky  •  02 Octombrie 2023, 13:07

Felicitari ptr articol!

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  02 Octombrie 2023, 11:05

" Ati văzut hoți care sa recunoască și sa se scuze " !? DA ,Coltescu ,Halep ,mm Stoica ,Becali ,cu largul concurs al unor " Lăudătorii " !?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează