OPINII  »  EDITORIAL

Mutu îl bântuie iar pe Bergodi

Marius Mărgărit
Marius Mărgărit

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2024 16:59 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 18:28

Parcă e un făcut. Face cum face Adrian Mutu și îl ține în joc de glezne pe Cristiano Bergodi. A făcut-o în vară, când a plecat la Baku, cu numai câteva zile înainte de startul campionatului.

Iar italianul a trebuit să ia bilet din mers pentru Rapid, care era asamblat pentru primul duel din noul sezon. Și n-a ieșit prea bine, doar o remiză albă, acasă, cu Sepsi.

Și acum Mutu îl bântuie iar. Într-un alt moment delicat, când trenul giuleștean pare complet deraiat de pe șinele spre titlu, ba e în pericol să piardă și macazul de cupe europene. Tot din scurt, de data asta cu doar câteva zile înainte de meciul direct, Adi a lăsat CFR-ul în derivă.

Probabil că Bergodi a tras o înjurătură zdravănă când a aflat de vestea demisiei lui Mutu. Pentru ca acum e sub dublă presiune odată cu abandonul intempestiv al „Briliantului”. Ar putea părea un avantaj pentru Rapid, dar italianul simte pericolul. O fi CFR rănită, umilită, dar acum e o fiară capabilă de orice.

Nu avea el voie oricum să mai facă vreo manevră greșită cu ardelenii, după cele două înfrângeri consecutive din play-off. Dar acum cu atât mai mult, cu un CFR fără antrenor, fără președinte, dezmembrat de accidentări, mai ales în compartimentul defensiv.

Mutu îl bântuie iar pe Bergodi
Cristiano Bergodi // FOTO: Imago

Cine să te mai ierte dacă nu-i bați pe Deac și compania, cu moralul la pământ după bătălia de pe câmpul de la Hunedoara?! Când primul pumn, decisiv, de a dărâmat toată armada din Gruia, l-a dat chiar unul de-al lor, Tachtsidis.

Așa că sâmbătă se anunță iureș mare. Într-un Giulești care, dincolo de cântece și mese la botul calului, cu asociați prânzind parizer și pârjoale alături de galerie, este și el aproape să dea în clocot.

Ce ciocnire, între două suferințe! Și chiar cu "frații" feroviari. O să se lase cu semne de-un vișiniu aprins! Să vedem pe ochii cui...


Comentarii (11)
Craiova71
Craiova71  •  06 Aprilie 2024, 18:23

BV MUTULE

scheletulsteleivechisinou2_6
scheletulsteleivechisinou2_6  •  06 Aprilie 2024, 05:23

Doamne ce texte de gradinita scriu baietii astia...

danglumetu
danglumetu  •  05 Aprilie 2024, 21:56

*** nu-i sufla nimeni in ceafa lui bergodi, va termina meciurile pe banca rapidului iar mutu se va aseza la locul lui, adica linga dica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează