OPINII  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0

Descărcați aplicația Nations League... eroare

Editorial Narcis Drejan
Editorial Narcis Drejan

Articol de - Publicat duminica, 05 iunie 2022 12:24 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 12:24

În timpul meciului super slab al României, pe marginea terenului apărea obsesiv o reclamă „UEFA Nations League. Download the app”.

Evident că am descărcat aplicația, la cât de groaznic prestau elevii lui Edi Iordănescu. Însă n-am găsit mare lucru nici acolo, așa că m-am gândit cum ar arăta o aplicație despre echipa națională de fotbal a României, după meciul cu Muntenegru.

1. Astăzi lansăm o super aplicație despre dezvoltarea naționalei de fotbal a României. Din câteva clickuri și interacțiuni cu Burleanu și Stoichiță, trebuie să mergeți în zona Edi Iordănescu și faceți acolo click până boost-ul său sare de 100 și primiți realizarea „degeaba am dat click”. 

În aplicație, putem vedea livescore-uri de la alte meciuri, că oricum naționala nu ne mai interesează atât de mult. Pe modul engleză există și varianta remember Father Chicken sau na, poți să rămâi în prezent pe Chicken Little.

2. Dacă v-ați plictisit de apăsat ca proștii pe ecran, ei bine, mergem la jucători. Acolo avem multe „BANCUri”, „MAXIMe”, dar după meciul cu Muntenegru a apărut și o secțiune „Fii ca Chiricheș!”. Aici trebuie să dai pe lângă minge, să încerci să minți aplicația vreo 10 ani, știm că e o chestiune super dificilă, naiba știe ce vom face peste 10 ani? 

Dar voi perseverați, Chiricheș a reușit. E degeaba la echipa națională, ba chiar mai are o realizare. Este omul din cauza căruia englezii de la Tottenham au desființat secțiunea de cel mai bun jucător al etapei, că votau românii, iar Eriksen, Vertonghen, Lloris, Kane sau Lamela erau deja frustrați că le lua Vlad titlul, chiar dacă aluneca pe zăpadă.

3. Tot în aplicația asta cu Liga Națiunilor pentru România există și varianta: „hai să ne asumăm cu toții, nu doar foștii mei colegi, antrenorii!”. Aici trebuie să vă treziți, după meci sau a doua zi și există următoarele variante de răspunsuri, ca în Football Manager, la conferințe: „Echipa ne-au făcut-o alții”, „Noi am jucat bine, da’ ne-a bătut scârbili alea”, „Stoichiță are răspunsuri mai bune”, „Mircea Sandu e de vină!”.

Descărcați aplicația Nations League... eroare

4. Există și 4, ca de fiecare dată, e nota pe care le-o poți da tricolorilor, momentan aplicația e în dezvoltare și nu există decât note de la 1 la 4, e posibil să aveți erori mari dacă încercați să săriți mai sus. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

5. Secțiunea meciurile următoare este tot în construcție, dar promitem să facem update-uri cu interviuri după meci, cu rubrici tâmpite de genul: „Fotbalistul X e mai slab decât tine?”, „Popescu centrează mai bine la firul ierbii cu pase scurte și pe sus decât tine?”, „Vrei să lucrezi ca Andrei, la FRF, să dai newsletter degeaba, pe niște bani frumoși?”, „Cine credeți că e mai bun decât Iordănescu jr?”, dar și celebra întrebare: „Cât mai avem de gând să luăm fotbalul la mișto?”.


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Iunie 2022, 13:35

...ce articol este acesta?...vrem lucruri serioasr ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează