SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Adio cu medalie! » Valentin Radu e acuzat de tentativă de omor şi va fi exclus din lotul olimpic

Valentin Radu, al doilea din dreapta, pe podium la Shenzhen Foto:
Valentin Radu, al doilea din dreapta, pe podium la Shenzhen Foto:

Articol de - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 14 august 2011 21:47

Valentin Radu, acuzat de tentativă de omor, a cucerit ieri brozul la Jocurile Mondiale Universitare. El va fi exclus din lotul olimpic începînd cu 20 august.

Miercuri, judoka Daniel Brata, medaliat cu bronz la CE din 2009 şi component al lotului olimpic, era arestat pentru tentativă de omor. Un tînăr din Oradea, Adrian Popa, susţine că a fost bătut crunt de Brata şi de Valentin Radu şi că a avut nevoie de 80 de zile de spitalizare în timpul cărora a suferit două operaţii pe creier şi a rămas cu o paralizie pe partea dreaptă şi un defect de vorbire.

În timp ce lui Brata i se puneau cătuşele, Radu zbura spre China, unde se desfăşoară în aceste zile Jocurile Mondiale Universitare. În lipsă, a fost luată decizia că el să fie cercetat în libertate. Ieri, el a reuşit să cucerească medalia de bronz la această competiţie. Prima a României în China. Ca urmare a implicării în acest scandal, Radu va fi exclus din lotul olimpic începînd cu 20 august. La întoarcerea în ţară, îl aşteaptă procesul. Daniel Brata a susţinut că în timpul în care Adrian Popa a fost la pămînt, Valentin Radu l-ar fi lovit "de două, maximum trei ori, cu piciorul", el susţinînd în faţa instanţei că i-a atras atenţia colegului său de lot să nu îl mai lovească.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
utaaradan
utaaradan  •  15 August 2011, 10:44

mizerabil, in loc sa fie in arest, participa la concursuri...probabil si cei din conducerea f. r. judo,or fi interlopi, nu realizeaza penibilul situatiei..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează