SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Adio Europene! România a fost învinsă de Grecia, 9-10, şi a pierdut orice şansă de calificare în "sferturi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 16:53

România a pierdut în faţa Greciei la Campionatele Europene de la Budapesta, 9-10, şi nu mai are şanse de calificare în sferturile de finală.După un meci cu nenumărate răsturnări de situaţie şi cu un arbitraj în defavoarea noastră, naţionala României n-a reuşit să învingă Grecia şi să treacă pe poziţia a treia.

Deşi conduceam cu 9-8, cînd mai erau doar 40 de secunde, unul dintre poloiştii noştri a trimis mingea la poartă, însă portarul grecilor a apărat şi şi-a pus echipa pe contraatac, iar Grecia a înscris uşor. Ultima secundă a meciului a adus şi golul victoriei adversarilor.

Arbitrul a dictat nu mai puţin de 25 de eliminări. Poloiştii naţionalei noastre au fost eliminaţi de 15 ori, pe cînd cei ai grecilor de 10 ori.

Echipele calificate pe primul loc, din cele două grupe merg, direct în semifinalele competiţiei, în timp ce echipele de pe locurile doi şi trei joacă în sferturi. În ultima rundă din grupe, "tricolorii" vor juca pentru locul 4 cu Rusia.

La ediţia din 2012, România a ocupat locul 8, iar cele mai bune clasări au venit în 1993 şi 2006, cînd echipa României a încheiat pe poziţia a patra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
lumpy666
lumpy666  •  20 Iulie 2014, 07:42

DIN CE TARI AU FOST CEI 2 ARBITRII AI PARTIDEI GRECIA-ROMANIA caci NICI ASTA NU REIESE DIN ARTICOL doar FAPTUL CA SUNTEM SI LA ACEST "CE": "CIUCA BATAILOR" intr-o grupa MULT MAI USOARA fata de grupa: UNGARIA,CROATIA,SERBIA,SPANIA,GERMANIA,FRANTA........!!!!!!!! -In grupa noastra doar MUNTENEGRU si poate ITALIA cat de cat se ridica la un NIVEL DECENT iar GRECIA daca o sa pice cu UNGARIA o sa fie "VICTIMA SIGURA"........!!!!!!!!

anticircotas
anticircotas  •  19 Iulie 2014, 20:35

Totusi, in acest ziar asa-zis "de sport" (vorba vine) nu putem citi cine au fost marcatorii Romaniei, care a fost scorul pe reprize, alte amanunte etc? Bravo, ghesepe!

bamse1901
bamse1901  •  19 Iulie 2014, 19:08

tot grecii

Vezi toate comentariile (6)
Comentează