SPORTURI  »  ALTELE  »  TRANZACTIE

Air Jordan şi-a vîndut Bentley-ul unui muzeu

Michael Jordan
Michael Jordan

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 17:21

Fostul baschetbalist Michael Jordan şi-a vîndut una dintre maşini, un Bentley Continental GT Coupe, Muzeului Auto din orăşelul Volo, statul Illinois. Astfel, una dintre limuzinele de lux ale fostului jucător de la Chicago şi Washington va rămîne pentru mult timp în faţa admiratorilor care vor trece prin aşezarea aflată la 80 de kilometri nord de Chicago.

Înaintea de a-l face piesă de muzeu, Jordan a fost unicul proprietar al acestui Bentley, care a costat aproximativ 250.000 de dolari. Nu a fost însă dezvăluit preţul tranzacţiei către muzeul din Volo.

Se spune că acest autoturism luxos a inspirat chiar un pantof de sport, care are numele legat de marele fost sportiv. Este vorba de celebrul Nike Air Jordan 21. Partea din faţă a pantofului a fost realizată ca să semene cu spoilerul unui Bentley.

Aceasta este cea de-a doua maşină care a trecut de la proprietarul Michael Jordan la Muzeul din Volo. Prima a fost un Corvette ZR-1, fabricat în 1993.

Bentely-ul a fost produs în 1995 şi avea numai 20.000 de kilometri la bord. De sub capotă încă ar mai fi putut să tragă pe autostrăzile americane 552 de cai putere. Jordan a ţinut să personalizeze autovehiculul cu geamuri fumurii, un set de roţi Lowenhart în valoare de 90.000 de dolari şi un sistem antiradar cu senzori pe faţă şi spate.

Nu numai maşinile scumpe îl interesează pe fostul sextuplu campion al NBA. Jordan are o pasiune recunoscută şi pentru motociclete.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ligax
ligax  •  01 Iulie 2011, 13:59

Nu l-a vandut lui Jiji? Ca mai are o ranga pentru "modificari"!:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează