SPORTURI  »  ALTELE  »  MINIFOTBAL

Certat de Federație, Bourceanu își menține declarațiile: „Inadmisibil! Voi spune mereu ce văd și ce s-a întâmplat de fapt”

Alexandru Bourceanu, stânga. 
Foto: Facebook @ Federația Română de Minifotbal +27   FOTO
Alexandru Bourceanu, stânga. Foto: Facebook @ Federația Română de Minifotbal

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 09:53 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 11:39

Alexandru Bourceanu (38 de ani), fostul mijlocaș de la FCSB, campion mondial cu naționala de minifotbal a României, continuă să vorbească despre condițiile proaste în care se pregătesc sportivii în Centrul Olimpic de la Izvorani.  

Sâmbătă, naționala de minifotbal a României a devenit pentru prima oară în istorie campioană mondială, după ce a trecut de Kazahstan în finală. Scorul după timpul regulamentar și prelungiri a fost 2-2, iar românii s-au impus la loviturile de departajare, 12-11. 

GSP a vizitat Muzeul de Ceară din București » Lucrările stârnesc discuții aprinse: figura lui Țiriac le-a ieșit, dar ce se întâmplă cu Hagi și Halep?!
Muzeul de ceară
GSP a vizitat Muzeul de Ceară din București » Lucrările stârnesc discuții aprinse: figura lui Țiriac le-a ieșit, dar ce se întâmplă cu Hagi și Halep?!

Alexandru Bourceanu a făcut și el parte din lotul naționalei de minifotbal la Mondialul din Golf. Fostul mijlocaș, cu 27 de selecții în naționala României, a vorbit din nou despre condițiile în care sportivii se pregătesc în Centrul Olimpic de la Izvorani. 

La fel ca în interviul acordat la revenirea în țară, Alexandru Bourceanu a invocat din nou alimentele pe care sportivii le primesc la masă: cașcaval pane și alte alimente prăjite și foarte puțină salată, necesară în alimentația unui atlet. Fostul căpitan al FCSB-ului a menționat acum și că Federația de Minifotbal i-a reproșat declarațiile făcute la sosirea în țară. 

Alexandru Bourceanu, șocat despre ce se întâmplă la Centrul Olimpic de la Izvorani: „Vorbesc din perspectiva fostului căpitan de la Steaua”

„Am spus totul despre organizarea de la Izvorani, despre alimentația sportivilor. Poziția Federației a fost că nu ar fi trebuit să spun asta. Dar pentru că am reprezentat România, părerea mea poate fi percepută ca fiind și a Federației. 

Însă eu vorbesc în numele meu, din perspectiva fostului căpitan de la Steaua, din perioada 2011 -2013, și ce spun nu e și părerea Federației Române de Minifotbal.

Nu voi accepta ca oamenii să încerce să mă oprească, eu voi spune mereu ce văd și ce s-a întâmplat de fapt. 

+6 FOTO

Faptul că este cașcaval pane la masă și nu există salate. Sau există, dar în cantități foarte mici, 50 de grame... Este inadmisibil așa ceva!

Este demonstrat științific faptul că prăjeala este cel mai nociv lucru, alături de zahăr, pentru corpul uman și mai ales pentru un sportiv care vrea să performeze”, a declarat Alexandru Bourceanu, potrivit Playsport

Alexandru Bourceanu: „Eu am vorbit din perspectiva tuturor sportivilor”

„Faptul că am jucat pentru România la Mondialul de minifotbal nu trebuie să fie ca un bumerang pentru mine, pentru că ar afecta pe cineva din Federație, indiferent că are sau nu dreptate.

Eu am vorbit de masa care s-a dat la Izvorani, la Centrul Olimpic, și eu am vorbit din perspectiva tuturor sportivilor. Nu pentru noi, pentru că la noi (n.r. - la minifotbal) nu sunt bani, înțelegem. 

Dar acolo e Centrul Olimpic. Eu nu vreau să-i fac pe ei să se simtă în vreun fel, ci să facem ceva, să schimbăm lucrurile. 

Am vrut să punctez pentru perspectiva sportului românesc”, a mai afirmat Alexandru Bourceanu, conform sursei citate anterior. 

VIDEO. Alexandru Bourceanu a comentat finala Campionatului Mondial de minifotbal: „Să execut penalty-uri este lucrul pe care îl urăsc cel mai mult”

Citește și: 

U-BT Cluj a învins campioana campionilor mondiali » Asistența din Polivalentă a bătut recordul stagional din Eurocup

CSM București și CSM Lugoj au câștigat acasă în Challenge Cup » Șanse mari pentru calificarea în „optimi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Jaguar1973
Jaguar1973  •  10 Noiembrie 2023, 23:05

Sal..asta sa.putut. mondialul a devenit în Romania..ce obrăznicie.. că spune cineva adevărul..nație de Romania

Jaguar1973
Jaguar1973  •  10 Noiembrie 2023, 23:00

Sal..la toții..nu mai fîțîi invidioși..la declarațiile lui dom.Bourceanu..intrebativa.pe voii.cea ce faceți în ziua de zi.. gunoaielor,nu vedeți fotbalul de aziii..cine e responsabil ..???

luisharcsa
luisharcsa  •  09 Noiembrie 2023, 17:05

Capitan la stiaua in 2011? M as mira. Poate la echipa lui gee gee

Vezi toate comentariile (11)
Comentează