SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATELE MONDIALE DE KAIAC-CANOE, ORA 10:00, ÎN DIRECT PE EUROSPORT

Argint pentru Victor Mihalachi şi Alex Dumitrescu » România are în concurs patru echipaje la Campionatele Mondiale de Kaiac-Canoe

Alex Dumitrescu și Victor Mihalachi au în palmares patru medalii la CM, trei dintre ele fiind de aur // Foto: Reuters
Alex Dumitrescu și Victor Mihalachi au în palmares patru medalii la CM, trei dintre ele fiind de aur // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 22:19

La Campionatele Mondiale de la Moscova, azi se decernează primele distincţii, România are în concurs patru echipaje.


UPDATE Victor Mihalachi şi Alex Dumitrescu au bifat prima medalie pentru România, argint.

La Mosocova n-a fost o vreme prea prietenoasă în primele zile, cele de calificare ale Campionatelor Mondiale. Furtună, fulgere, tunete. Azi însă va fi soare, doar cu douăzeci la sută şanse de ploaie.

La ora 11:03, ora locală, va începe prima probă în care se vor acorda medalii. E o finală cu prezenţă românească, cea de canoe 2-500 de metri. În barcă vor fi multiplii medaliaţi mondiali şi europeni Victor Mihalachi şi Alex Dumitrescu.

În complexului olimpic Krîlaţkoe, acum 34 de ani, la Jocurile Olimpice de la Moscova, Ivan Patzaichin şi Toma Simionov deveneau viceampioni olimpici în proba de canoe 2-500 de metri şi campioni olimpici pe distanţa de 1.000 de metri.

În afară de Dumitrescu şi Mihalachi, România va mai avea reprezentanţi în finala masculină de la canoe 4-1000 de metri şi în finalele feminine de la kaiac 4-500 m şi kaiac unu-1000 m.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  09 August 2014, 11:40

Din pacate singura proba olimpica din cele enumerate e cea de K4-500 m fete. Oricum, felicitari pentru argint echipajului Mihalachi-Dumitrescu.

plischi
plischi  •  09 August 2014, 10:06

le transmite cumva looktv?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează