SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Arme sexy! » Scrimera Loredana Iordăchioiu a pozat pentru un calendar

Loredana alături de Herve Edongo într-un decor clar-obscur
Loredana alături de Herve Edongo într-un decor clar-obscur

Articol de , - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 01:03

Campioana europeană şi mondială cu echipa a avut parte de o experienţă inedită la Paris.

Lame şi aur. Acesta a fost conceptul de la care spadasina italiancă Natalie Moelhaussen a pornit la drum. I-a implicat în proiectul ei şi pe alţi 11 scrimeri şi astfel a ieşit un calendar spectaculos. Băieţi în auriu pe fond negru, fete în negru pe fond auriu. Totul învăluit într-o lumină specială."A fost foarte drăguţ, m-am simţit într-un anume fel. Am fost înconjurată de profesionişti de la machiaj pînă la coafură", a spus craioveanca. Loredana este pe ultima filă a anului, cea din luna decembrie. Cel care a relizat fotografiile artistice este un artist renumit, Philippe Kerlo. "Are nişte poze senzaţionale".

Calendarul s-a vîndut cu 20 de euro şi toţi banii încasaţi au mers spre o fundaţie de copii.  "Natalie Moelhaussen e o artistă şi ne tot întîlneam pe la concursuri şi atunci mi-a propus", a adăugat Loredana. Prezentarea calendarului pe 2011 a avut loc la CM de la Paris într-o ceremonie fastuoasă, aşa că amintirile Loredanei sînt frumoase la dublu, a luat aur cu echipa, dar a şi pozat pentru un calendar internaţional.

În luna iulie, Loredana Iordăchioiu, alături de Ana Maria Brînză, de Anca Măroiu şi de Simona Alexandru au luat şi aurul european. După o perioadă de pauză, spadasinele îşi reiau azi antrenamentele, urmînd ca pe 22 august să intre în cantonament. În luna octombrie, fetele vor participa la Campionatele Mondiale, acolo unde vor să se claseze cît mai sus pentru a fi sigure de locul pentru Jocurile Olimpice.

Sex-appeal Oltchim
Şi "galacticele" de la Oltchim au apărut într-un calendar sexy în 2011. Imediat după ce "galacticele" au jucat finala Ligii Campionilor, Neagu, Fiera, Manea, Ungureanu, Han, Farcău şi celelalte au petrecut ore bune în studio pentru realizarea calendarului. Handbalistele au avut un real succes, peste 10.000 de calendare fiind vîndute. "A fost ceva inedit pentru noi. Ne-a plăcut, ne-am distrat şi oamenii au putut să vadă şi latura feminină", a declarat Adina Fiera.

Ca să salveze clubul
Un lucru inedit s-a întîmplat în 2007 în Spania. Campioanele de la echipa de handbal Elda Prestigio s-au dezbrăcat şi au apărut într-un calendar fierbinte. Nu au făcut-o însă pentru publicitate sau pentru mediatizare, ci pentru a salva clubul. Toate fondurile strînse au intrat în contul grupării iberice. Din echipa de atunci de la Elda făcea parte şi actuala jucătoare a Oltchimului, Oana Chirilă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close