SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATELE EUROPENE / DUBLU MIXT

Au rămas pe podium » Elizabeta Samara şi Andrei Filimon au cucerit medalia de bronz la europene

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 16 iunie 2013 20:50

Elizabeta Samara şi Andrei Filimon şi-au trecut în palmares a treia medalie europeană consecutivă la dublu mixt. După două de aur, ieri a venit una de bronz.

Eliza şi Andrei au avut ieri o zi de bronz la Buzău, la Campionatele Europene de dublu mixt. Au început-o devreme, de la ora 10:00, în sala Romeo Iamandi, acolo unde au jucat împotriva ruşilor Bikova/Baibuldin în sferturile de finală. Au cîştigat repede cu 4-0 (7,2,7,8) şi cu această victorie îşi asiguraseră deja o medalie, pe cea de bronz.

În semifinale i-au întîlnit pe slovacii Balazova/Pistej şi lucrurile nu au mai fost atît de uşoare. Adversarii i-au dominat şi i-au strîns cu loviturile lor. Au pierdut rapid primele trei seturi şi chimia dintre Eliza şi Andrei parcă se ascunsese undeva. S-au scuturat un pic şi au reuşit să ia setul al patrulea, dar l-au cedat pe următorul şi cu el şi partida, 4-1 (8, 3, 4, -4, 8), şi calificarea în finală. Aşa că, la ediţia din 2013, ei au urcat pe treapta a treia, după ce la Istanbul în 2011 şi la Buzău în 2012 fuseseră pe prima.

Ieri, au mai jucat în sferturi alte două perechi din România, dar nici una dintre ele nu a avansat în semifinale. Dublul Munteanu/Hîrîci a fost învins de cehii Gavlas/Strbikova cu 4-0 (9, 9, 8, 6), iar cel format din Camelia Poştoacă şi Hunor Szocs a fost întrecut de cehii Matelova/Obeslo cu 4-0 (5, 7, 5, 9).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cfrclujole
cfrclujole  •  18 Iunie 2013, 13:21

Felicitari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează