SPORTURI  »  ALTELE  »  TRIATLON

Beckham schimbă sportul » Fostul mijlocaş englez vrea să participe la Mondialul din 2014. Dar nu de fotbal!

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 23 octombrie 2013 22:43

Fostul star al "naţionalei" Angliei s-a retras din fotbal în luna mai, dar se pregăteşte să participe în circuitul Cupei Mondială de triatlon, din 2014.

David Beckham s-a retras din fotbal în luna mai a acestui an, după ce a îmbrăcat cîteva etape, sezonul trecut, tricoul campioanei Franţei, Paris Saint-Germain. Fostul mijlocaş de la Manchester United, dar şi de la "naţionala" Albionului rămîne însă într-o formă de invidiat.

Englezul se pregăteşte, se pare, pentru a lua startul în circuitul de Cupă Mondială la triatlon, din 2014. El vizează circuitul pe distanţă olimpică (1,5 kilometri de înot, 40 de kilometri pe bicicletă şi 10 kilometri de alergare), fără a face pauză între probe.

Beckham, 38 de ani, nu se pregăteşte însă singur, ci cu vedeta scoţiană de televiziune Gordon Ramsey, 47 de ani. "Se trezesc în fiecare dimineaţă la ora 4 pentru a se pregăti pe plajă. Ramsey a pierdut aproximativ 10 kilograme după un an de dietă strictă", au scris cei de la Daily Star.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează