SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Bernadette Szocs. triplă europeană. România, nouă medalii la Campionatele Europene de tineret

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2010 00:00

După titlul european cîştigat de echipa feminină de cadete la actuala ediţie a Campionatelor Europene de tenis de masă de tineret, delegaţia României şi-a mai adăugat în palmares încă trei medalii, două de aur şi una de argint la această categorie de vîrstă.

 

Bernadette Szocs, liderul european, s-a impus fără probleme în proba de simplu feminin, unde a învins-o în finală cu 4-1 pe Mateja Jeger, din Croaţia. Sportiva, în vîrstă de 15 ani ,a cîştigat titlul european, alături de Irina Ciobanu şi la dublu feminin. Cele două romînce au trecut în ultimul act de franţuzoaicele Laura Pfefer/Marina Berho, cu 3-0.

Irina Ciobanu şi Marton Szita (HUN) s-au clasat pe locul doi în competiţie de dublu mixt, după ce au pierdut în finală în faţa cuplului francez, Celine Pang/Tristan Flore, cu 2-3.

"Am cîştigat acum doi ani titlul pe echipe, în prima săptămînă am devenit iar campioană europeană cu echipa. Am vrut să adun cît de multe medalii de aur pot, iar aurul în competiţia de simplu era singura care îmi lipsea. Îmi pare rău că am ratat şansa de la dublu mixt", a declarat Bernadette Szocs.

"Suntem fericite că am cîştigat această medalie. Ieri nu am jucat foarte bine, dar, pînă la urmă am ajuns în finală. Astăzi, ne-am îmbunătăţit jocul, dar româncele au fost mai bune", a afirmat Laura Pfefer, din Franţa.

La actuala ediţie a Campionatelor Europene de tenis de masă pentru tineret, România a obţinut 9 medalii, dintre care 6 de aur, 1 de argint şi 2 de bronz, atît la juniori, cît şi la cadet.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ligax
ligax  •  01 Iulie 2011, 15:01

Felicitari!

covory
covory  •  25 Iulie 2010, 16:26

bravo tineo tot asa

albvisiniu94
albvisiniu94  •  25 Iulie 2010, 16:24

Aceasta fata e din liceu cu mine,Liceul Cu Program Sportiv din Bistrita,chiar ne-a fost prezentat o descriere a lui Bernadette ,mi-a placut ce am auzit,iar acum vad ca e tripla europeana.Succes pe mai departe Bernadette ,iar performanta se face de unde te astepti mai putin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează