SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Bronz mondial pentru Irina Ciobanu şi Bernadette Szocs

Bernadette Szocs (foto) şi Irina Ciobanu au luat bronzul în Bahrain
Bernadette Szocs (foto) şi Irina Ciobanu au luat bronzul în Bahrain

Articol de - Publicat duminica, 20 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2011 21:17

Irina Ciobanu şi Bernadette Szocs au cîştigat ieri medaliile de bronz la Campionatul Mondial de juniori, din Bahrain


Perechea română Irina Ciobanu / Bernadette Szocs a cîştigat ieri la Campionatele Mondiale de la Manama (Bahrain), medalia de bronz în proba de dublu.

Favorite numărul 4, Irina şi Bernadette au trecut în primul tur cu 3-2 de sud-coreencele Jung Yu Mi şi Yoo Eun Chong, la capătul unui meci în care au revenit de la 0-2! În "optimi", româncele nu au mai avut emoţii, învingînd cu 3-1 cuplul croat Mateja Jeger / Lea Rakovac. În sferturile de finală, "tricolorele" au arătat din nou o putere de revenire maximă. Conduse cu 1-0 şi 3-2 de Nina Mittelham / Petrissa Solja (Germania), Ciobanu şi Szocs au cîştigat în cele din urmă cu 4-3, asigurîndu-şi deja medaliile de bronz.

În semifinale, româncele au dat peste chinezoaicele Gu Ruochen şi Zhu Yuling, principalele favorite, cărora au reuşit să le smulgă un singur set, 1-4. Este a noua medalie a României reuşită la Mondialele de juniori, între acestea opt fiind de bronz şi una singură de argint.

Ultima medalie la dublu feminin juniori a fost obţinută în 2007, la Palo Alto (SUA), de cuplul Ioana Ghemeş / Elizabeta Samara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mioritza_2oo6
mioritza_2oo6  •  20 Noiembrie 2011, 15:51

bravo fetelor, sunteti tari..cele mai bune, tineti-o tot asa, pacat ca acest sport nu e asa de mediatizat, mai bine zis nu e deloc, pe toate posturile de sport se vorbeste numai de fotbalisti, nici macar o stire de tenisul de masa, in afara de aceasta, ce sa mai vorbim de altele. felicitari... si la anul mult mai bine.

rupert
rupert  •  20 Noiembrie 2011, 10:17

Bravo fetelor! Felicitări! Păstrați tradiția acestui sport frumos în care au strălucit Angelica Rozeanu sau Otilia Bădescu, pentru a numi doar două sportive excepționale care au reprezentat cu cinste România.

alin....k
alin....k  •  20 Noiembrie 2011, 00:21

bravo fetelor si multa bafta in continuare .....pentru mine sunteti campioane mondiale ca reprezentati romania si stiu k va fost destul de greu sa ajungeti si pana aici bravo voua subces ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează